Kemal Kılıçdaroğlu şov yapayım derken rezil oldu! 'Rakam vereyim' dedi, veremedi!

CHP Genel Başkanı Ekrem İmamoğlu, TBMM Grubu toplantısı ve MYK toplantısı için Erzurum'a gitti. Burada konuşma yapan Kılıçdaroğlu, "Şeker fabrikasından işçi çıkardılar rakam vereyim." dedi ama veremedi. 

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Meclis'i olağanüstü toplantıya çağırmasının ardından bugün 120 milletvekiliyle birlikte TBMM Grubu toplantısı ve MYK toplantısı için Erzurum'a gitti.

Kılıçdaroğlu burada gerçekleştirilen grup toplantısında şov yapayım derken rezil oldu. Eli ayağına karışan Kemal Kılıçdaroğlu, "Şeker fabrikasından işçi çıkardılar rakam vereyim." dedi ama veremedi. 

TBMM'nin tatile girmesi nedeniyle grup toplantısı yerine her hafta salı günü bir ilde toplantı düzenleme kararı alan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve milletvekileri Meclis'i olağanüstü toplantıya çağırarak grup toplantısı için Erzurum'a gitti.

RAKAM VEREYİM DEDİ RAKAM VEREMEDİ

Meclis'i olağanüstü toplantıya çağırdıktan sonra Erzurum'da şov yapmaya kalkan CHP Lideri Kılıçdaroğlu, "Şeker fabrikasından işçi çıkardılar rakam vereyim." dedi ancak veremedi.

Kılıçdaroğlu, "Şeker fabrikanız vardı sizin özelleştirildi, önce söz verdiler dediler ki, "Hiçbir işçinin işine son verilmeyecek" sonra o işçilerin son verdiler bakın o rakamı da vereyim size.Yaklaşık, uzun, çok daha fazla kişi çalışırken işçilerine son verdiler ve şu anda çok dar bir kadro şeker fabrikasında çalışıyor." dedi.

Kemal Kılıçdaroğlu şov yapayım derken rezil oldu! 'Rakam vereyim' dedi, veremedi! ile ilgili etiketler TBMM Meclis CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu şeker fabrikası
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.