Kemal Kılıçdaroğlu, Jahrein'e bir tazminat davası daha açtı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, daha önce 200 bin TL'lik tazminat davası açtığı Jahrein takma adlı Twitch yayıncısı Ahmet Sonuç'a, 300 bin TL'lik bir tazminat davası daha açtı.

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 'Jahrein' lakaplı Ahmet SOnuç'a ikinci bir tazminat davası açtı.

Ahmet Sonuç X (Twitter) üzerinden yaptığı açıklamada, Kemal Kılıçdaroğlu'nun dava açmasına neden olan söz konusu paylaşımı hatırlattı.

Kemal Kılıçdaroğlu, Jahrein'e bir tazminat davası daha açtı

21 Temmuz tarihli paylaşımda Sonuç, "Demans hastası Leblebi kafalı Kuzeniyle evli Kaybetme uzmanı Ve hala peşinden koşanlar var. Bana siyasi olamazsın diyorlar. Doğru. Eşim teyzemin kızı değil" ifadelerini kullanıyor.

Ahmet Sonuç bu paylaşımla ilgili "Bu twitimden ötürü Kılıçdaroğlu bana 300.000 ₺’lik bir tazminat davası daha açmış. Adı bile geçmiyor bu twitte. Ben burada Uganda’lı bir siyasiden bahsetmiştim" dedi.

Sonuç, "Kılıçdaroğlu niye alındı ki? Yoksa Demans hastası Leblebi kafalı Kaybetme uzmanı Ve kuzeniyle mi evli?" ifadelerini kullandı.

Kemal Kılıçdaroğlu, Jahrein'e bir tazminat davası daha açtı ile ilgili etiketler Kemal Kılıçdaroğlu CHP Ahmet Sonuç (Jahrein) dava
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.