Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sorduğu soruları çarpıttı..

Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na '2023 seçimlerinde aday olmaya yüreğin yetecek mi?' diyerek 10 maddelik soru hazırladı... Kemal Kılıçdaroğlu o sorulara çarpıtarak cevap verdi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Grup Toplantısı'nda CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na 10 tane soru yöneltti.

Erdoğan, Kılıçdaroğlu için 'Sorulara kıvırtarak yanıtlar değil kesin cevap vermesini bekliyorum. Şayet bu delikanlılığı yaparsa kendisini muhattap almaya başlayabiliriz." dedi.

YİNE SAAT VERDİ

Kemal Kılıçdaroğlu, Cumuhurbaşkanı Erdoğan'ın yönelttiği 10 soruya cevap vererek, bu gece 23:00'te kendi sorularını soracağını açıkladı.

Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sorduğu soruları çarpıttı..

KILIÇDAROĞLU'NDAN YANIT

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Erdoğan'ın sorduğu 10 soruyu sosyal medya hesabından ''Erdoğan, milletimize seslenmişsin. "Sürtükler, eşkıyalar, teröristler, çürükler, fukaralar" havada uçuşmuş. Kadınlara küfreden sana bir tavsiyem olacak. Ağzını kapalı tutup insan sanılman, açıp tüm şüpheleri ortadan kaldırmandan iyidir. Sorularına ise yanıtlarımı veriyorum'' notuyla yanıtladı.

 Kılıçdaroğlu'nun yanıtları şöyle:

 Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sorduğu soruları çarpıttı.. - Resim : 2

Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sorduğu soruları çarpıttı.. - Resim : 3

Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sorduğu soruları çarpıttı.. - Resim : 4

Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sorduğu soruları çarpıttı.. - Resim : 5

 

 

Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sorduğu soruları çarpıttı.. ile ilgili etiketler Kemal Kılıçdaroğlu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Açıklama saat
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.