Kemal Kılıçdaroğlu cephesinden Ekrem İmamoğlu cephesine sert gönderme!

14-28 Mayıs seçimlerinde hezimete uğrayan CHP'de kriz derinleşiyor. Ekrem İmamoğlu'nun en yakınındaki isim Murat Ongun'un sosyal medya beğenileri gerilimi daha da artırdı.

Geçtiğimiz gün CHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Kuşoğlu, Kemal Kılıçdaroğlu'nu kurultayda yeniden aday göstereceklerini belirtirken Ekrem İmamoğlu'nun en yakınındaki ismin paylaşımları gündem olmuştu. Sosyal medya bu olay ile çalkalanırken krize bu kez de Kılıçdaroğlu'nun basın danışmanı Deniz Demir dahil oldu. 

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu ve CHP Grup Başkanı Özgür Özel ile ilgili bir soruya da Bülent Kuşoğlu, "Grup Başkanımız da o mevkide otururken, ya da Ekrem Bey Büyükşehir Belediye Başkanı'yken, Genel Başkan'a karşı daha dikkatli olmalılar. Şimdiye kadar ikisi de adayız, demediler" cevabını verdi.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu cephesi ise bu sözlere Twitter üzerinden yanıt verdi. CHP'deki kavganın adeta ilan edildiğini gösterircesine İmamoğlu'nun en yakınındaki isimlerden Murat Ongun Twitter'da Kılıçdaroğlu ve Bülent Kuşoğlu'na ağır eleştiri getiren paylaşımları beğendi.

Kemal Kılıçdaroğlu cephesinden Ekrem İmamoğlu cephesine sert gönderme!

"SİYASETE BU KADAR MERAKLIYSA İSTİFA EDİP SİYASETE GİRMELİDİR"

Ongun'un bu beğenilerinin görüntüleri ile bir paylaşım yapan Kılıçdaroğlu'nun basın danışmanı Deniz Demir, Siyasete bu kadar meraklıysa istifa edip siyasete girmelidir. CHP Genel Başkanımıza ve partimizin kurumsal kimliğine yapılan bu saygısızlığı kınıyorum. İfadelerini kullandı.

Kemal Kılıçdaroğlu cephesinden Ekrem İmamoğlu cephesine sert gönderme! ile ilgili etiketler Kemal Kılıçdaroğlu Ekrem İmamoğlu CHP Murat Ongun
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.