Kemal Kılıçdaroğlu, Berat Albayrak'ın kitabını tek solukta okudu

Partisinin grup toplantısında konuşan Kemal Kılıçdaroğlu, konuyu eski Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'ın kitabı “Burası Çok Önemli”ye getirdi. CHP lideri, Albayrak'ın kitabını okuduğunu söyledi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin grup toplantısında açıklamalarda bulundu. Gündeme ilişkin konuşan CHP lideri, konuyu eski Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'ın kitabı “Burası Çok Önemli”ye getirdi.

Albayrak'ın kitabını baştan sona okuduğunu gizlemeyen Kılıçdaroğlu, "Damat yeni bir kitap çıkarmış. Baktım kitaba, 128 milyar dolar var mı diye. Tık yok." ifadesini kullandı.

 

Kemal Kılıçdaroğlu, Berat Albayrak'ın kitabını tek solukta okudu ile ilgili etiketler Kemal Kılıçdaroğlu Berat Albayrak chp grup toplantısı
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.