Kemal Erek, Seda Tosun'un yeni aşkı oldu!

Oyuncu Kemal Erek Ve Seda Tosun aşk yaşıyor.

'Mucize' filminde canlandırdığı 'Mizgin' karakteriyle yıldızı parlayan Seda Tosun ile Kemal Erek yeni bir aşka yelken açtı.

'Kısmetse Olur' yarışmasından tanıdığımız dizi ve sinema oyuncusu Kemal Erek gönlünü Seda Tosun'a kaptırdı.

Geçtiğimiz nisan ayında galerici Gökhan Seven ile ilişkisine nokta koyan Tosun'la ilişkiye başlayan Erek, aynı yarışmada olduğu eski sevgilisi Tuğçe Ergişi ile gündeme gelmişti.

59c3701ac03c0e2f7c69246c

İkilinin, rol aldıkları 'Musabbar' adlı sinema filminin çekimlerinde tanıştıkları ve bir aydır da birlikte olduğu ortaya çıktı.

59c3701ac03c0e2f7c69246a

SEDA TOSUN KİMDİR?

Mahsun Kırmızıgül'ün duygusal sinema filmi "Mucize"nin en çok konuşulan isimlerinden biri olan Seda Tosun, 1990 yılında İstanbul’da dünyaya geldi. Aydın Üniversitesi Drama Oyunculuk bölümü mezunudur. 'Balayı' filminde başrol oynayarak herkesin tanıdığı bir isim haline gelen genç ve güzel oyuncu Seda Tosun, 1.78 cm boyundadır. Ayrıca Seda Tosun 2008 yılı Miss Turkey finalistlerindendir. Tosun, Mucize filmi için role 3 bin kişi arasından seçildi. Filmde Deli Aziz karakterinin eşi olan Mizgin'i canlandıran Seda Tosun, Mehmet Ali Erbil ve Cenk Kangöz'le yaşadığı aşklarla da gündeme gelmişti.

Kemal Erek, Seda Tosun'un yeni aşkı oldu! ile ilgili etiketler sedatosun yeniaşk kemalerek
GÜNÜN VİDEOSU

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu. Güpegündüz yaşanan silahlı kavgada 3 kişi yaralandı.