Kemal Doğulu'nun Kadir Doğulu ile ilgili soruyu duyunca verdiği ilginç cevap dikkat çekti!

Modacı Kemal Doğulu, katıldığı bir defilede Kadir Doğulu ile ilgili sorulan "Kardeşinize tasarım yapacak mısınız?" sorusunu duyunca dikkat çeken bir yanıt verdi.

Son olarak 'Doya Doya Moda' adlı programda jüri üyeliği yapan Kemal Doğulu, önceki akşam doğaya ve canlılara saygı temalı saç makyaj defilesine katıldı ve gecenin sonunda sahneye çıkarak şarkılarını seslendirdi.

"35 YILLIK KUAFÖRÜM"

Defilenin ardıdnan basın mensuplarının soruları yanıtlayan Doğulu, "Gençlerin heyecanını çok iyi anlıyorum. Sekiz yaşından beri çalışıyorum. Ben 35 yıllık kuaförüm. Yaptıkları işleri desteklemeye geldim" dedi.

"SANATÇI DOSTLARIM ÇOK BEĞENDİ"

Kış aylarında yeni marka çıkaracağını söyleyen ünlü isim, "Uzun zamandır hazırlanıyorum. Çok iddalıyım. Herkesin ulaşabileceği kıyafetler olacak. Kadın ve erkek kıyafetlerimi sanatçı dostlarımdan kime gösterdiysem çok beğendi" şeklinde konuştu.

KADİR DOĞULU SORUSUNA TEPKİ!

"Kardeşinize tasarım yapacak mısınız?" sorusu üzerine Kemal Doğulu, "Neslihan giyebilir. Kadir kim, biyolojik kardeşim olan kişi mi? Siz ne biliyorsunuz, ben de onu biliyorum" diyerek sitem etti.

Kemal Doğulu'nun Kadir Doğulu ile ilgili soruyu duyunca verdiği ilginç cevap dikkat çekti!

Kemal Doğulu'nun Kadir Doğulu ile ilgili soruyu duyunca verdiği ilginç cevap dikkat çekti! ile ilgili etiketler Kemal Doğulu Kadir Doğulu
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.