"Kemal Bey, İmamoğlu'nu öyle bir itibarsızlaştırır ki, sokağa çıkamaz!"

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 2023 yolunda CHP'li İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ile giriştiği adaylık yarışını kazanabilecek mi? CHP içinde derin bir çatlağa neden olan bu soruya parti içinden çok keskin bir yanıt geldi... CHP içinde, "Kemal Bey, istediği anda İmamoğlu'nu da Yavaş'ı da öyle bir itibarsızlaştırır ki, sokağa bile çıkamazlar..." görüşünde olanlar var...  

Millet İttifakı'nda 2023 yılında kimin Cumhurbaşkanı adayı olacağı konusunda büyük bir tartışma var.

Son günlerde bu konuda açıktan olmasa da CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile CHP'li İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu arasında soğuk savaş yaşanıyor.

Kemal Kılıçdaroğlu 2023 seçimlerinde aday olmak istediğini kamuoyuna ilan ederken, Ekrem İmamoğlu'nun kamuoyuna böyle bir beyanı olmamasına rağmen "doğal aday" olarak davranması CHP Genel Merkezi'nde rahatsızlığa neden oluyor.

Yaşanan krizle ilgili bugün Sabah yazarı Mahmut Övür de çok konuşulacak bazı bilgiler verdi.

"Akşener’i susturan hamle" başlığını taşıyan yazısında krizin sanıldığından da derin olduğunu belirten Övür, "Geçmişte Bizans'a benzetilerek "CHP'de oyun bitmez" deniyordu. Şimdi ise hem CHP içinde hem de CHP'nin başını çektiği "Millet İttifakı" içinde inanılmaz oyunlar oynanıyor." ifadelerini kullandı.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in Ekrem İmamoğlu'na abartılı övgüler yaparak tarafını seçtiğini ve "Kılıçdaroğlu'nu ters köşeye yatıracağını düşündüğünü" dile getiren Övür, CHP'li bir isimle yaptığı bir sohbette kendisine söylenen şu çarpıcı sözleri de aktardı;

"CHP içinde Kemal Bey'i hafife alanlar hep yanıldı. Şimdi aynı şeyi muhalefet cephesinde görüyoruz. Kemal Bey'in hamlelerine Meral Hanım, CHP içindeki bir aktörü parlatarak cevap veriyor. Şunun farkında değiller; Kemal Bey, istediği anda İmamoğlu'nu da Yavaş'ı da öyle bir itibarsızlaştırır ki, sokağa bile çıkamazlar..."

"Kemal Bey, İmamoğlu'nu öyle bir itibarsızlaştırır ki, sokağa çıkamaz!" ile ilgili etiketler Kemal Kılıçdaroğlu Ekrem İmamoğlu CHP aday
GÜNÜN VİDEOSU

Amasya Et Entegre Merkezi'nde skandal görüntüler! Hayvana baltayla vurup eklem yerlerini kestiler

Amasya Kral Et Entegre Merkezi'nde çekildiği belirtilen hayvana işkence görüntüleri sosyal medyada infial yarattı. Görüntülerde hayvana eziyet ettiği belirlenen 5 kişi gözaltına alındı.