Kemal Ademi resmen Fenerbahçeli

Fenerbahçe transferin son günü kadrosuna kattığı 3 ismi açıklamaya Kemal Ademi'den başladı. Perotti ve Pelkas transferlerini de bitiren Sarı-Lacivertliler, 24 yaşındaki Ademi'yle 4 yıllık sözleşme imzaladı.

Fenerbahçe'nin YouTube kanalına konuşan Kemal Ademi, şunları söyledi: ''Türkiye'nin en büyük kulübüne geldim""Fenerbahçe'ye geldiğim için çok mutluyum. Türkiye'nin en büyük kulübündeyim. Takım arkadaşlarımla tanışmak için sabırsızlanıyorum."

ARNAVUT GOLCÜ

Almanya doğumlu Ademi, İsviçre Milli Takımı forması giyen Xherdan Shaqiri ve Granit Xhaka gibi Arnavut kökenli futbolculardan biri... Geçen yaz NE Xamax'tan Basel'e bedelsiz transfer edilen Ademi, milli formayı henüz giymedi. 1.98'lik santrfor, bu sezon Basel'in 4 resmi maçında da forma giyerken gol sevinci yaşayamadı. 2.5 milyon euro piyasa değeri bulunan futbolcu Basel'le 2023 yılına kadar sözleşmesi devam ediyor. Ademi geçen sezon İsçivre Ligi'nde 26 maça çıkıp 13 gol, 4 asistle oynadı. Sezonu toplamda ise 43 maç, 15 gol ve 6 asistle tamamladı. 

Kemal Ademi resmen Fenerbahçeli ile ilgili etiketler Fenerbahçe Transfer Kemal Ademi

Sitene Ekle