Kefaret Dizisinin Değişimi İstenildiği Gibi Olmadı! Herşey Daha Güzel Olacak Derken Daha Kötü Oldu! Fox TV Fişini Çekecek Mi?

Fox TV her sezon unutulmayacak yapımlar oluyor. Fox TV ekranlarında seyirci ile buluşan ve pazar akşamlarına bir heyecan katan Kefaret uzun zamandır televizyonda yok. Seyirci dizinin bitip bitmediği konusunda oldukça merakta iken Temmuz ayının girmesi ile birlikte yayına girecek olan Kefaret düşüşe neden oldu. Günü değişen dizi, perşembe akşamı yayınlanacak.

Fox TV her sezon unutulmayacak yapımlar oluyor. Fox TV ekranlarında seyirci ile buluşan ve pazar akşamlarına bir heyecan katan Kefaret uzun zamandır televizyonda yok. Seyirci dizinin bitip bitmediği konusunda oldukça merakta iken Temmuz ayının girmesi ile birlikte yayına  girecek olan Kefaret düşüşe neden oldu. Günü değişen dizi, perşembe akşamı yayınlanacak.

 İlk bölümü ile perşembe akşamı yayınlanan dizinin reytingleri oldukça düşüşe geçti. Dizinin tayin hayatını oldukça önemli etkileyen bu değişiklik karışıklığa neden oldu. Seyirci dizinin yayından kalktığını zannetti. 

 Kefaret'in Yayın Günü Değişti! Final Yaptığı Sanılan Dizinin Bitmesi Bile Söz Konusu!

 

Fox'un önemli yapımlarından biri olan Kefaret başrolleri ile çok sevilmişti. Yayın hayatına ara veren dizi temmuz haftası ile yeni bölümleri ile yeniden ekranlarda olacak. Hala yayınlanan Kefaret dizisi ani bir değişim yaşamıştı. Fox TV tarafından yayınlanan dizi 32. bölüm yayınlanmış daha sonra ara vermişti. İzleyici dizinin final yaptığını düşünmüş derin bir şok yaşamıştı. Yepyeni bölümler ile sahneye tekrar çıkan Kefaret bu kez perşembe akşamları olacak. 

Kefaret Dizisinin Değişimi İstenildiği Gibi Olmadı! Herşey Daha Güzel Olacak Derken Daha Kötü Oldu! Fox TV Fişini Çekecek Mi?

 Reyting Kurbanı Mı Olacak?

 Nurgül Yeşilçay, Mert Fırat ve Yurdaer Okur’un öncülüğünde ekranlarda olan yapımda meraklı bekleyişler başladı. Dizinin nasıl devam edeceği de merak ediliyor. Başrollerini sevilen oyuncuların paylaştığı Kefaret yeni yayın gününde reyting kurbanı mı olacak! İlerleyen günlerde belli olacak olan bu durum, yapımcılar tarafından oldukça fazla merak ediliyor. Daha fazla reyting elde etmek için böyle bir yola başvuran yapım, reytinglerde istenilen sukteyi alamadı. Bunun yanı sıra pazar akşamlarında alışılan dizinin perşembe günü ne derece de izleneceği de merak konusu oldu. Önümüzdeki haftalarda belli olacak olan dizinin şimdilik ekranda olacağı belirtildi. 

Kefaret Dizisinin Değişimi İstenildiği Gibi Olmadı! Herşey Daha Güzel Olacak Derken Daha Kötü Oldu! Fox TV Fişini Çekecek Mi? ile ilgili etiketler kefaret
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.