Kediyi 6 dakika işkence ederek öldüren caniye iyi hal indirimi! İnfial yaratan karara tepki yağıyor...

İbrahim Keloğlan isimli cani, yaklaşık bir ay önce İstanbul'daki bir sitenin asansörüne giren Eros isimli kediyi dakikalarca işkence ederek öldürdü. Görüntülerin ortaya çıkmasıyla hakkında dava açılan Keloğlan, 1 yıl 3 ay ceza aldı ancak hükmün açıklanması geri bırakıldı. Keloğlan hakkında verilen karar infial yarattı. Sosyal medyada "İbrahim Keloğlan tutuklansın" kampanyası başlatıldı.

İstanbul Küçükçekmece'deki bir sitede yaşanan korkunç olayda, asansöre binen kediyi tekmeleyen ardından da kovalayıp 6 dakika boyunca işkence ederek hayvanı öldüren cani, görüntülerin ortaya çıkmasıyla birlikte gözaltına alınmıştı.

Kediyi 6 dakika işkence ederek öldüren caniye iyi hal indirimi! İnfial yaratan karara tepki yağıyor...

KEDİ KATİLİ CANİDEN AKILALMAZ SAVUNMA: 'MORALİM BOZUKTU'

Adli kontrolle serbest bırakılan İbrahim Keloğlan hakkında dava açıldı ve savunmasında olay günü moralinin bozuk olduğunu söyledi, ilk önce kedinin ona saldırdığını iddia etti.

Kediyi 6 dakika işkence ederek öldüren caniye iyi hal indirimi! İnfial yaratan karara tepki yağıyor... - Resim : 2

İYİ HAL İNDİRİMİ VERİLDİ!

Kediyi tekmeleyerek öldüren cani iyi hal indirimi aldı. Küçükçekmece 16. Asliye Ceza Mahkemesi'nde görülen davada, İbrahim Keloğlan isimli şahıs, suçlu bulunarak 1 yıl 6 ay ceza aldı. Mahkeme iyi hal indirimi uygulayarak cezayı 3 ay daha indirdi ve hükmün açıklamasını da geri bıraktı.

Kedi katili serbest bırakıldı.

Kediyi 6 dakika işkence ederek öldüren caniye iyi hal indirimi! İnfial yaratan karara tepki yağıyor... - Resim : 3

KARAR İNFİAL YARATTI: "İBRAHİM KELOĞLAN TUTUKLANSIN"

İyi hal indirimi uygulanan Keloğlan hakkında sosyal medyada "İbrahim Keloğlan tutuklansın" diyerek kampanya başlatıldı.

Kediyi 6 dakika işkence ederek öldüren caniye iyi hal indirimi! İnfial yaratan karara tepki yağıyor... - Resim : 4

Kediyi acımadan canince ve işkence ederek öldüren Keloğlan'a ve karara tepki yağıyor.

Duruşmayı takip eden avukatlar, kararın kabul edilemez olduğunu vurgulayarak, karara itiraz edeceklerini ve bir üst mahkemeye taşıyacaklarını söyledi.

Kediyi 6 dakika işkence ederek öldüren caniye iyi hal indirimi! İnfial yaratan karara tepki yağıyor... ile ilgili etiketler kedi katil işkence
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.