Kedilerin ayakları büyü için kesiliyor!

Son zamanlarda birçok ilde kedilerin ayakları kesildi. Vatandaşlar, kedilerin ayaklarının büyü yapmak için kesildiğin iddia etti. Son olarak İstanbul Bağcılar'da da benzer bir vahşet yaşandı.

İstanbul Bağcılar'da bir genç tarafından kaydedilen görüntüler tepkilere neden oldu. Söz konusu videoda genç, son dönemde çevresinde bacağı kesillmiş fazla kedi görmeye başaldığını dile getiriyor.

O anları kayda aldığı görüntülerde 2 kedinin bacağının kesildiği görüldü. Kedilerin bacaklarının kesildiği olaylar Türkiye'nin birçok kentinde sıkça yaşanıyor. Antalya, Manisa, Gümüşhane, Konya, Diyarbakır ve Gaziantep gibi kentlerde de yaşanan olayın bir benzeri bu defa İstanbul'da yaşandı.

Kedi patilerinin büyü yapmak ya da büyüyü bozmak için kesildiği belirtiliyor. "Bağlama büyüsü" adı altında kedi patisi istendiği ve bu nedenle kedilere zarar verildiği ifade ediliyor.

Kedilerin ayakları büyü için kesiliyor! ile ilgili etiketler kedi İstanbul
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.