Kedileri çantasına koyarak kaçırıyordu! Evindeki korkunç manzara ortaya çıktı...

İstanbul Fatih Cami çevresinde son dönemde artan kedi ölümlerinin ardından bir kişinin çevredeki yavru bir kediyi çantasına koyarken görüntüleri ortaya çıkmıştı. Görüntülerdeki F.M.Ö gözaltına alınırken, F.M.Ö.'nün oğlu evlerinin üst katında 8 ölü kedi buldu. Yapılan çalışmalarda vahşi adamın kedileri darbederek öldürdüğü tespit edildi.

İlk olarak sosyal medyada ortaya çıkan ve Çevre Doğa ve Hayvanları Koruma Büro Amirliği'ne yapılan ihbar üzerine harekete geçen emniyet güçleri, kediyi çantasına koyup götürdüğü öne sürülen F.M.Ö.'yü gözaltına aldı.

"KEDİLERE MAMA ALIYORUM" DEDİ

Emniyette dün ifade veren şüpheli F.M.Ö. kedileri öldürdüğü iddialarının asılsız olduğunu belirterek "Ben orada bulunan kedileri beslemek için her gün yüzlerce liralık mama alıyorum. Görüntülerin çekildiği gün de yine onları besliyordum. Bu sırada yavru bir kedinin gözünden yaralandığını fark ettim. Onu alıp dükkanıma götürdüm. Yarasına merhem sürdüm. Kedi 2 gün benim dükkanımda kaldı. Daha sonra onu götürüp camii görevlisine teslim ettim" dedi.

EVİNDE 8 TANE ÖLÜ KEDİ BULUNDU

F.M.Ö.'nün emniyetteki işlemleri sürerken, oğlu evinin üst katında 8 ölü kedi buldu. Oğlunun ihbarıyla kediler evden alındı. Emniyetteki işlemleri tamamlanan F.M.Ö. adliyeye sevk edildi.

F.M.Ö.'nün oğlu ise ifadesinde "Babamın psikolojik sorunları vardı. Annemle son günlerde ayrı yaşıyorlardı. Yapmaz diyemem" dediği öğrenildi.

Kedileri çantasına koyarak kaçırıyordu! Evindeki korkunç manzara ortaya çıktı... ile ilgili etiketler kedi İstanbul
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.