Kedilere işkence eden şahıs tutuklandı

İstanbul Küçükçekmece’de kedilerin su kaplarına çamaşır suyu dökerek hayvanları tekmeleyen cani şahıs tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Küçükçekmece'de 5 Ocak 2023 tarihinde meydana gelen olayda, bir sitedeki binanın girişinde Aytuğ Koyuncu'nun kediyi tekmelediği anlara ait görüntüler ortaya çıkmıştı.

Koyuncu, girişte gördüğü kedinin kaçmasını engellemek için önce kapıyı kapatıp, sonra da kediyi tekmelemeye başlamıştı. Görüntülerin sosyal medyada yayılmasının ardından olay büyük tepki çekti.

Şüpheli aytuğ koyuncu bugün gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerinin ardından Küçükçekmece Adliyesi'ne sevk edilen Koyuncu, çıkarıldığı mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakılmıştı.

"TUTUKLANARAK CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ"

Nöbetçi sulh ceza hakimliği tarafından şüpheli hakkında tutuklamaya yönelik yakalama kararı çıkarıldı. Tekrar gözaltına alınan Koyuncu, tutuklanarak cezaevine gönderildi. 

Kedilere işkence eden şahıs tutuklandı ile ilgili etiketler kedi Küçükçekmece
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.