Kedi Eros'u canice katleden İbrahim Keloğlan hakkında flaş gelişme: Yeniden yargılanacak

Küçükçekmece'de Eros adlı kediyi 6 dakika boyunca işkence ederek öldüren İbrahim Keloğlan yeniden yargılanacak. Keloğlan, ortaya çıkan olayın ardından 8 Şubat'ta görülen davanın ilk duruşmasında iyi hal indirimi ile serbest bırakılmıştı.

Eros adında Küçükçekmece'de bir sitede bakılan kedi, 1 Ocak tarihinde sabaha karşı İbrahim Keloğlan tarafından işkence ile öldürüldü. Keloğlan, 8 Şubat'ta görülen davanın ilk duruşmasında iyi hal indirimi ile serbest bırakıldı.

Keloğlan'ın serbest bırakılması sosyal medyayı ayağa kaldırdı bu karara itiraz için imza kampanyası düzenlendi.

Günlerdir sosyal medyada 'İbrahimKeloğlanTutuklasın' başlığı ile paylaşım yapan hayvanseverler, Eros'un öldürülmesinin cezasız kalmamasını talep etti.

YENİDEN YARGILANACAK

Keloğlan'la ilgili görülen davada yeni bir gelişme yaşandı. Müşteki vekili avukatlarının ve savcının karara itirazı kabul edildi. Buna göre, Küçükçekmece 4. Ağır Ceza Mahkemesi, Küçükçekmece 16. Asliye Ceza Mahkemesi'nin 08/02/2024 tarihinde verdiği kararın kaldırılmasına ve dosyanın mahkemeye iadesine karar verdi.

Kedi Eros'u canice katleden İbrahim Keloğlan hakkında flaş gelişme: Yeniden yargılanacak ile ilgili etiketler kedi katil
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.