Keçiörengücü Sakaryaspor Canlı Skor

Keçiörengücü Sakaryaspor canlı skor takibi yapanlar İddaa oyununu oynayanlar için önemlidir. TFF 1. Lig 4. hafta karşılaşması olan Keçiörengücü Sakaryaspor Sahadan, Maçkolik canlı skor ile anında maç takibi yapabilirsiniz.

Keçiörengücü Sakaryaspor canlı skor takibi, İddaa oyununun bu maça bahis alanlar için yakından takibe alınmaktadır. TFF 1. Lig 4. haftasında oynanacak olan Keçiörengücü Sakaryaspor maçı canlı skor takibi İddaa, Sahadan ve Maçkolik siteleri aracılığıyla futbol severlerle buluşmaktadır.

Keçiören Aktepe Stadyumu’nda 4 Eylül 2022 Pazar günü saat 16.30’da başlayacak Keçiörengücü Sakaryaspor maçı Bein Sports ve TRT Spor ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

Geride kalan 3 haftada Sakaryaspor topladığı 6 puanla 5. sırada yer alırken; Keçiörengücü ise 4 puanla 10. durumda bulunuyor.

Keçiörengücü Sakaryaspor Canlı Skor

Keçiörengücü 0-0 Sakaryaspor

Stat: Keçiören Aktepe
Tarih: 4 Eylül 2022 Pazar
Saat: 16.30
Yayın: Bein Sports, TRT Spor

Keçiörengücü Sakaryaspor Canlı Skor ile ilgili etiketler Sakaryaspor Keçiörengücü
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.