Keçiörengücü maçının ardından Bafetimbi Gomis: Gol atmak için Galatasaray'dayım

Galatasaray'da Bafetimbi Gomis ve Patrick van Aanholt, Keçiörengücü'nü 1-0 mağlup ettikleri maçın ardından konuştu.

Galatasaray, Türkiye Kupası 5. turunda Ankara Keçiörengücü'nü 1-0 yenerek son 16 turuna yükseldi.
 
Sarı-Kırmızılılarda Bafetimbi Gomis ve Patrick van Aanholt maçın ardından açıklamalarda bulundu.

"GOL ATMAK İÇİN BURADAYIM"

Bafetimbi Gomis maç sonrası; "Kazandığımız için çok mutluyuz. Önemli olan tur atlamaktı ve biz de onu yaptık. Milli takımda çok fazla oyuncumuz vardı, onlar döndü. Şimdi önümüze bakacağız." dedi. 

Gomis sözlerinin devamında; "Gol atmak için Galatasaray'dayım. Kerem iyi bir orta yaptı, takım olarak bakmak lazım." açıklamasında bulundu. 

"HEDEF KAZANMAKTI"

Patrick van Aanholt maç sonrası; "Altı hazırlık maçından sonra ilk resmi maçımıza çıktık. Hedefimiz kazanmaktı ve istediğimizi aldık." sözlerini sarf etti.
 
Bek oyuncusu sözlerinin devamında; "Takımı hoca kuruyor. Oynayamıyorsam daha fazla çalışmam gerekir. Bunu hak etmem lazım. İstanbulspor maçını biraz daha iyi oynayıp, kazanabiliriz." dedi.

Keçiörengücü maçının ardından Bafetimbi Gomis: Gol atmak için Galatasaray'dayım ile ilgili etiketler Galatasaray Ankara Keçiörengücü Ziraat Bankası Bafetimbi Gomis
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.