Bursaspor deplasmanda Keçiörengücü'nü tek golle devirdi

Bursaspor çıkışını Keçiörengücü deplasmanında da sürdürdü. Yeşil-Beyazlılar 3 puanı tek golle alıp son 5 haftada 13 puan topladı. Teknik direktör Mustafa Er, "Çok yetenekli bir takımız. Ama bu grubun çok büyük yüreği var. Bu takımın arkadaşlığı, bu takımın birlikteliği muazzam" dedi.

TFF 1. Lig'in 17. haftasında Keçiörengücü'ne konuk olan Bursaspor, 3 puanı tek golle aldı. Son 5 maçında 4 galibiyet, 1 beraberlikle yenilmezlik serisi yakalayan Yeşil-Beyazlılar'a galibiyeti getiren golü 7. dakikada penaltıdan Emirhan Aydoğan kaydetti.

Bursaspor bu sonuçla puanını 27'ye yükseltti ve play-off yarışına dahil oldu. Birkaç hafta önce liderlik koltuğuna kadar yükselen başkent ekibinde ise düşüş sürüyor. Son 5 haftada 4 puan toplayabilen Keçiörengücü 28 puanda kalarak maç fazlasıyla zirvenin 4 puan gerisine düştü.

TFF 1. Lig'de aynı saatte başlayan diğer karşılaşmada ise Ümraniyespor, Akhisarspor'u 2-1 mağlup etti.

Bursaspor deplasmanda Keçiörengücü'nü tek golle devirdi

ÇOK YETENEKLİ VE BÜYÜK YÜREKLİ

Bursaspor Teknik Direktörü Mustafa Er, maç sonrası soyunma odasında futbolcularına önemli açıklamalar yaptı. Genç teknik adam, "Bu maçın özelinde değil. Maçtan önce de söyledim. Bu konuşmayı yapacaktım. Muazzam bir devre geçirdik. Yetenek evet... Çok yetenekli bir takımız. Ama bu grubun çok büyük yüreği var. Bu takımın arkadaşlığı, bu takımın birlikteliği muazzam. Sizinle gurur duyuyoruz. Sizlerin hocası olmaktan, bu ekip olarak, çok mutluyuz, gururluyuz ve onurluyuz. Hepinizin ayağına yüreğine sağlık" şeklinde konuştu.

Bursaspor deplasmanda Keçiörengücü'nü tek golle devirdi ile ilgili etiketler Bursaspor TFF 1. Lig Keçiörengücü
GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.