Keçiören'deki patlama bir aileyi yaktı: Baba-kız öldü, küçük kardeş ve hamile anne yaralı

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Keçiören'deki patlamanın meydana geldiği apartmanda oturan Irak Türkmeni ailede 2 yaşlarındaki kız çocuğu ile 35 yaşındaki babasının hayatını kaybettiğini, 5 yaşlarındaki erkek çocuğunun durumunun ağır olduğunu duyurdu. Ölen ve yaralananların da isimleri belli oldu.

 

Ankara'nın Keçiören ilçesinde saat 22.30 sıralarında meydana gelen patlama sonucu binada yangın çıktı ve çökme oluştu. İtfaiye ekiplerinin ilk müdahalesi yangının söndürülmesinin ardından enkazda arama kurtarma çalışmaları başlatıldı.

 Patlamanın meydana geldiği apartmanda oturan Irak Türkmeni ailede 2 yaşlarındaki kız çocuğu ile 35 yaşındaki babası hayatını kaybetti. Ailenin 5 yaşlarındaki erkek çocuğunun durumunun ağır olduğu, hamile annenin ise tedavisinin sürdüğü öğrenildi.

 BAKAN KOCA SON DURUMU AÇIKLADI

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Keçiören'deki patlamada yaralanan vatandaşlarla ilgili son durumu açıkladı. Bakan Koca, "Keçiören’de meydana gelen patlamada; aynı aileden 2 yaşlarında bir kız çocuğu ve 35 yaşlarında baba hayatını kaybetti. 5 yaşlarındaki erkek kardeşin ise durumu ağır. Hamile annenin tedavisine devam ediliyor" dedi.

 

ÖLEN VE YARALANLARIN KİMLİKLERİ BELİRLENDİ

Keçiören'de 3 katlı binada meydana gelen patlama ölen ve yaralananların kimlikleri belirlendi. Patlamada yıkılan enkazın altında çıkarıldıktan sonra kaldırıldıkları hastanede hayatını kaybedenlerin Muhammed Kahtan (35) ile kızı Melek Kahtan (2) olduğu saptandı.

Yaralanan Umutcan Yeter (21), Beyzagül Yokuş (15), Zine Abdülkerim El Vahap (25) ve Useme Kahtan'ın (5) ise tedavileri sürüyor. Vucutlarında kısmen yanıklar da olan yaralılardan 3'ünün hayati tehlikesinin bulunduğu belirtildi.

 

 

Keçiören'deki patlama bir aileyi yaktı: Baba-kız öldü, küçük kardeş ve hamile anne yaralı ile ilgili etiketler Ankara Keçiören patlama

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.