Kazara katil olan Alec Baldwin'den müjdeli haber! 8'nci kez baba oluyor

Geçtiğimiz yıl Ekim'de 'Rust' filminin çekimleri sırasında yanlışlıkla görüntü yönetmeni Halyna Hutchins'in ölümüne sebep olan, 63 yaşındaki Amerikalı oyuncu Alec Baldwin yaşadığı zor günleri atlatmaya çalışıyor. Üzücü olayın ardından yeniden setlere geri dönen ünlü oyuncunun yeniden baba olacağı ortaya çıktı. Kim Basinger’den 1 çocuğu bulunan Baldwin'in Hillary Baldwin'den 6 çocuğu bulunuyor.

'Rust' filminin çekimleri sırasında ateşlediği silahla görüntü yönetmeni Halyna Hutchins'in ölümüne sebep olan ve yönetmen Joel Souza'yı yaralayan ABD'li ünlü oyuncu Alec Baldwin'in yeniden baba olacağı öğrenildi. “Rust” filminin setindeki kazanın ardından, “Kid Santa” ve “Billie's Magic Word” filmleriyle yeniden kamera karşısına geçen ünlü oyuncu Alec ve Hilaria Baldwin, 7. çocuklarını bekliyor.

Hillary Baldwin, sosyal medyada paylaştığı mesajda, sonbaharda Baldwin ailesine yeni bir üyenin geleceği müjdeledi.

Kazara katil olan Alec Baldwin'den müjdeli haber! 8'nci kez baba oluyor

8. BEBEK GELİYOR

Çiftin, Carmen (8), Leonardo (5), Rafael (6), Romeo(3), Lucia (1), Eduardo (18 aylık) isimlerinde altı çocukları bulunuyor. Baldwin’in önceki eşi Kim Basinger’den 26 yaşında Ireland Baldwin adında bir kız çocuğu daha var.

Kazara katil olan Alec Baldwin'den müjdeli haber! 8'nci kez baba oluyor - Resim : 2

Bir video paylaşan ve çocuklarının hamilelikle ilgili konuşmalarına yer veren Hilaria Baldwin, “Gördüğünüz gibi çok heyecanlılar” dedi. “Yeni bebeğimiz hayatımızın parıltılı bir noktası. Zor zamanların bir nimeti ve hediyesi” diyen Hilaria Baldwin, “Sosyal medyadan uzak kaldığım süre boyunca sizi özledim. Geri döndüm ve ‘hayat’ dediğimiz bu çetrefilli yolculuğa sizinle devam etmeyi dört gözle bekliyorum” ifadesini kullandı.

Kazara katil olan Alec Baldwin'den müjdeli haber! 8'nci kez baba oluyor - Resim : 3

 

Kazara katil olan Alec Baldwin'den müjdeli haber! 8'nci kez baba oluyor ile ilgili etiketler Hilaria Baldwin Alec Baldwin
GÜNÜN VİDEOSU

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu. Güpegündüz yaşanan silahlı kavgada 3 kişi yaralandı.