Kazara Aşk hangi günler yayınlanıyor? Saat kaçta başlıyor?

Star TV ekranlarının yeni sezon dizilerinden Kazara Aşk hangi günler yayınlanıyor sorusu izleyenler tarafından yakın takipte. Başrollerinde Suda Zülal Güler ile Ümit İbrahim Kantarcılar’ın oynadığı Kazara Aşk saat kaçta başlıyor?

Başrollerinde Suda Zülal Güler ile Ümit İbrahim Kantarcılar’ın yer aldığı Kazara Aşk dizisi 7. bölümü ile izleyenlerin karşısına çıkıyor. Bir kaza sonucunda tanışarak hayatlarında yeni bir sayfa açılan gençlerin hayat öyküsü Kazara Aşk’ta.

Kazara Aşk Hangi Günler?

Başrollerinde Suda Zülal Güler ile Ümit İbrahim Kantarcılar’ın oynadığı Kazara Aşk dizisi Perşembe günleri Star TV ekranlarında yayınlanıyor.

Kazara Aşk hangi günler yayınlanıyor? Saat kaçta başlıyor?

Kazara Aşk Saat Kaçta Başlıyor?

Kazara Aşk dizisi Perşembe akşamları Star TV ekranlarında saat 20.00’da başlıyor.

Aileler tarafından 10 gün içerisinde evlenmeleri istemeleri, Şimal adına bardağı taşıran son bir damla olur. Söylediği bu yalan konusunda ailesine her şeyi itiraf etmek artık tek çıkar yoldur. Şimal’in her şeyi itiraf etmesi Civan içinde şirkete elveda demek anlamına gelecektir. Ancak Civan bunun olmasına asla izin vermeye hiç niyeti yoktur. Şimal’i durdurmak adına da ilk hamlesini yapacaktır. Nazlı ile evli olan Civan’da Şimal ile evlenebilmek adına kimsenin gerçeği öğrenmeden eşini boşanmaya ikna etmelidir. Bu tabi ki o kadar da kolay olmayacaktır. Ve şeytani bir planla Şimal ile evlenmek için ilk planını devreye sokar.

Kazara Aşk hangi günler yayınlanıyor? Saat kaçta başlıyor? - Resim : 2

Şimal de ailesine yalan söylediği için oldukça üzgündür. Kenan da peşinden koşarken Şimal’in kafasını iyice karıştırır. İş evliliğe kadar gitmeden ve söyledikleri yalan ortaya çıkmadan önce her şeyi ailesine anlatmaya kararlıdır. Ancak denediği her şeyde başarısız olacaktır. Düğünde son yaşanan hadiseler Şimal ve Civan’ı bambaşka bir konuma taşıyacaktır. Artık söyledikleri yalanın ortaya çıkmasına çok az bir zaman kalmıştır.

Kazara Aşk hangi günler yayınlanıyor? Saat kaçta başlıyor? ile ilgili etiketler kazara aşk
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.