Kazakistan'da bugün olanlar 2019 yapımı bir casus filminde öngörülmüş!

Kazakistan'da sıvılaştırılmış petrol gazı yani LPG'ye yapılan zamlar, fiyatları iki katına yükseltimişti. LPG fiyatı, 60 Tengeden 120 Tengeye çıkarılmıştı. Zamları protesto eden halk, ülkeyi adeta savaş alanına çevirdi. Hatta Kazakistan'da iç savaş ve Ukrayna senaryoları gündeme geldi. Üstelik, Çin petrol ihracatı yüzünden yakıt fiyatlarında yaşanan hızlı bir artışın Kazakistan'da iç karışıklığa sebep olduğunun anlatıldığı 2019 yapımı bir casus filmi olduğu ortaya çıktı.

Bugün Kazakistan'da yaşanan olayların neredeyse bire bir olarak 2019 yapımı bir filmde öngörüldüğü ortaya çıktı.

TUHAF TESADÜF: 2019'DA YAPILAN BİR FİLM TAM OLARAK OLANLARI GÖSTERMİŞ

Çin'e petrol ihracatı yüzünden yakıt fiyatlarına yapılan rekor zamların Kazakistan'da iç karışıklığa sebep olduğu 2019 yapımı bir casus filminin olduğu ortaya çıktı: The Shadow Intelligence (Gölge İstihbarat).

Kazakistan'da bugün olanlar 2019 yapımı bir casus filminde öngörülmüş!

ZAM PROTESTOLARI İÇ SAVAŞA DÖNÜŞMEK ÜZERE

Kazakistan'da sıvılaştırılmış petrol gazı yani LPG'ye yapılan zamlar, fiyatları iki katına yükseltimişti. LPG fiyatı, 60 Tengeden 120 Tengeye çıkarılmıştı.

Zamları protesto eden halk, ülkeyi adeta savaş alanına çevirdi. Hatta Kazakistan'da iç savaş ve Ukrayna senaryoları gündeme geldi. 

Hükümetin istifa etmesine ve LPG fiyatlarına yapılan zammın geri alınması hatta eski fiyat üzerinden de 10 Tenge indirim yapılarak 50 Tengeye indirilmesi, organize öfkenin dinmesine yetmedi. 

KAZAKİSTAN, RUSYA TARAFINDAN İŞGAL EDİLİYOR YORUMLARINA SEBEP OLDU

Cumhurbaşkanı, Rusya ve Ermenistan'dan askerlerin ülkeye girmesine ve protestoculara müdahale etmesine izin verdi. Bu yardım için Rus medyasında koşulan, işgal anlaşmasını andıran 4 şart ise 'Kazakistan, Kazakistan'ın onayıyla Rusya tarafından işgal ediliyor' yorumlarının yapılmasına sebep olmuştu. 

Bu sabahtan beri 2000 kişinin gözaltına alındığı ülkede, geçtiğimiz saatlerde silah sesleri yeniden yükselmeye başladı. 

 

 

Kaynak: SuperHaber

Kazakistan'da bugün olanlar 2019 yapımı bir casus filminde öngörülmüş! ile ilgili etiketler Kazakistan İstihbarat 2019 film zam protesto gölge shadow intelligence iç savaş lpg karışıklık
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.