Kazak göstericiler esir aldıkları polislerin ekipmanlarıyla poz verdi!

Kazakistan'daki protestolarda esir alınan güvenlik güçlerinin teçhizatlarını kuşanan 'protestocular' kameralara poz verdi. Rahat tavırlarıyla dikkat çeken göstericiler, akıllara Kazakistan Dışişleri Bakanlığı'nın 'yabancı teröristler' iddiasını akıllara getirdi.

Kazakistan'da protestocular tarafından esir alınan güvenlik güçlerinin teçhizatlarına el konulduğu ve göstericilerin bu ekipmanları kuşandığı görüntüler ortaya çıktı. 

RAHAT TAVIRLAR DİKKAT ÇEKTİ

Göstericiler, polislerin kalkan, cop ve kasklarını kendileri giymiş şekilde kameralara poz verirken, rahat tavırlarıyla dikkat çekti. 

YABANCI TERÖRİSTLER İDDİASI GÜNDEME GELDİ

Kazakistan Dışişleri Bakanlığı, dün gece yaptığı açıklamada protestocuların 'fazla' organize, teçhizatlı olduklarına parmak basarak bunların 'yurtdışında eğitim gören teröristler' olduğunu iddia etmişti. 

 

Kaynak: SuperHaber

Kazak göstericiler esir aldıkları polislerin ekipmanlarıyla poz verdi! ile ilgili etiketler Kazakistan polis ekipman gösterici poz
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.