Kazadan ve beladan korunmak için hangi dua okunur? Bu dua kötülüklerle aranıza duvar örecek

Günlük yaşantımızda başımıza gelebilecek her türlü felaketten ve insanların kötülüklerinden korunmak için Allah’a sığınıp dua okuruz. Okuduğumuz dualar bizleri manevi huzura ulaştırır. Peki, kazadan ve beladan korunmak için hangi dua okunur? İşte, her türlü şerden korunmak için okunacak dualar…

İnsanların yapacağı kötülüklerden, şeytanın şerrinden ve başımıza gelebilecek bütün musibetlerden korunmak için Allah’a dua eder ve ondan yardım isteriz. Peki, kötülüklerden ve musibetlerden korunmak için hangi dua okunur? İşte, kazadan ve beladan korunmak için okunan dualar…

kazadan-ve-beladan-korunmak-için-okunacak-dualar

Bismillahillezi la yedurru ma’asmihi şey’ün fi eri ve la fissemai ve hüvessemi’ul alim.

Türkçe meali: Yüce Allah’ın ismi ile hareket ederim. O yüce Allah ki onun mübarek ismiyle hareket edildiğinde gökte ve yerde hiçbir şey onu okuyana zarar vermez.

Kazadan ve beladan koruyan bir diğer dua ise şu şekildedir:

Allahümme ente rabbi lailahe illa ente aleyke tevekkeltü ve ente rabb’ül arş’il-azim, maşallahü kane ve ma lem yeşe lem yekün ve la havle ve la kuvvete illa billah’il Aliyy’il Azim.

Türkçe meali: Allah’ım sen bilirsin. Yalnız sadece sana inanırım. Sana hep inandım. Her daim senin isteğin olur. Senin isteğin dışında gerçekleşmez. Güç ve kuvvet kazanmak sadece senin sayendedir.

Kazadan ve beladan korunmak için hangi dua okunur? Bu dua kötülüklerle aranıza duvar örecek ile ilgili etiketler dua
GÜNÜN VİDEOSU

Sokak köpekleri yasasına karşı çıkan imamın konuşması gündem oldu!

Hayvan sevgisi üzerine paylaşımlar yaparak geniş bir takipçi kitlesine sahip Mustafa Efe son zamanlarda sokak hayvanlarıyla ilgili yaşanan olaylar hakkında açıklama yaptı. Mustafa Efe yetkililere seslenerek uyutmak adı altında sokak hayvanlarını öldürülmesini içeren yasadan vazgeçilmesini istedi.