Kazada sevgilisi ölen Gülçin Ergül'e Hepsi grubunun üyelerinden büyük vefasızlık! Ünlü isimler üzüntülerini bu sözlerle dile getirdiler

11 yıl önce dağılan Hepsi grubunun üyelerinden Gülçin Ergül, sevgilisi Erdal Şeyda Lafçı ile birlikte trafik kazası geçirdi. Sağlık ekibinin ilk müdahalesinin ardından Balıkesir Atatürk Şehir Hastanesine yaralı olarak kaldırılarak tedaviye alınan Gülçin Ergül'ün sevgilisi ise hayatını kaybetti. Sanat camiasının ünlü isimleri acı olayın ardından sosyal medyadan üzüntülerini dile getirirken Hepsi grubunun eski üyeleri Eren Bakıcı, Yasemin Yürük, Cemre Kemer'in paylaşım yapmaması dikkat çekti.

36 yaşındaki genç şarkıcı Gülçin Ergül, Balıkesir'de dün gece saatlerinde trafik kazası geçirdi. Kazada Ergül yaralanırken, Şubat ayında nikah masasına oturmaya hazırlandığı iş insanı sevgilisi Erdal Şeyda Lafçı ise hayatını kaybetti.


Kazada yaralanan Gülçin Ergül, sağlık ekibinin ilk müdahalesinin ardından Balıkesir Atatürk Şehir Hastanesine kaldırılarak, tedaviye alınırken Erdal Şeyda Lafçının cansız bedeni ise savcılık incelemesinin ardından Susurluk Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Gülçin Ergül kazada yaralandı, evlilik hazırlığı yaptığı Erdal Şeyda Lafçı ise hayatını kaybettii

Yaşanan acı olayın ardından sanat camiasının ünlü isimleri sosyal medyadan yaptıkları paylaşımlarla üzüntülerini dile getirdiler.  

Kazada sevgilisi ölen Gülçin Ergül'e Hepsi grubunun üyelerinden büyük vefasızlık! Ünlü isimler üzüntülerini bu sözlerle dile getirdiler - Resim : 2


Çocukluktan beri birbirlerini tanıyan ve 11 yıl önce dağılan Hepsi grubunun eski üyeleri Eren Bakıcı, Yasemin Yürük ve Cemre Kemer'in üzücü olayla ilgili sosyal medyadan paylaşım yapmamaları dikkat çekti. Sosyal medya hesaplarında günlük paylaşımlarına yer veren eski Hepsi üyelerinin bu hareketi 'vefasızlık' olarak yorumlandı. 

Gülçin Ergül kazada yaralandı, evlilik hazırlığı yaptığı Erdal Şeyda Lafçı ise hayatını kaybetti

Işın Karaca

Şarkıcı Işın Karaca, Instagram hesabından Gülçin Ergül ve sevgilisi Erdal Şeyda Lafçı'nın fotoğrafını paylaşarak altına şu notu düştü:

''Gülçin ve Erdal…
Korkunç bir kaza geçirmişler ve ne yazık ki Gülçin sevdiği adamı, Erdal’ı bu Yaşanan elim kazada kaybetti..
O kadar üzüldüm ki…
Allah rahmet eylesin.
Sevdiklerine sabırlar versin…
Allah kimseyi sevdikleri ile sınamasın…
Dualarımızdasınız….
Çok üzgünüm çok…''

ışın karaca

 Hatice

Eşi Güney Aydan'ı 2003 yılında beyin kanaması nedeniyle kaybeden şarkıcı Hatice de ''Ahhh... Rabbim sabır versin çok üzüldüm, Gülçin'e de çok geçmiş olsun'' ifadelerini kullandı.

hatice


Cem Arslan

Radyocu Cem Arslan kahreden olayla ilgili ''Başımız sağ olsun... Gülçin'e acil şifalar'' paylaşımında bulundu.

Kazada sevgilisi ölen Gülçin Ergül'e Hepsi grubunun üyelerinden büyük vefasızlık! Ünlü isimler üzüntülerini bu sözlerle dile getirdiler - Resim : 6

 Manga

Manga grubu Twitter hesabı üzerinden başsağlığı mesajı yaynladı ''Meslektaşımız ve arkadaşımız Gülçin Ergül'ün trafik kazası ve kaybından dolayı üzüntü içerisindeyiz. Tüm aileye sabır diliyoruz''

manga


Aydilge

Şarkıcı Aydilge, Twitter'dan ''Gülçin Ergül 'ün başına gelene o kadar üzüldüm ki ne diyeceğimi bilemiyorum. Kazanın fiziksel yaraları geçer de sevdiği adamı kaybetmenin yarası nasıl geçer? Beraber kurdukları hayaller nasıl toz olur gider? Ölen sevgilisinin ailesi de perişandır. Allah rahmet eylesin çok üzgünüm'' ifadelerine yer verdi.

aydilge

 

Kazada sevgilisi ölen Gülçin Ergül'e Hepsi grubunun üyelerinden büyük vefasızlık! Ünlü isimler üzüntülerini bu sözlerle dile getirdiler ile ilgili etiketler Trafik kazası Sosyal Medya gülçin ergül Hepsi grubu Erdal Şeyda Lafçı hepsi eren bakıcı yasemin yürük cemre kemer
GÜNÜN VİDEOSU

Fatih Portakal milli yas algısını bakın nasıl düzeltmek zorunda kaldı

Fatih Portakal canlı yayında İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin ölümü üzerinden milli yas algısı yapacakken yalanını reji ortaya çıkardı.