Kaza yapan sürücüden ilginç sözler: Bu hastane benim, ben emniyet müdürüyüm!

Aksaray'da bir fabrikanın kapısına aracıyla çarparak kaza yaptıktan sonra olay yerinden kaçan ve uzun kovalamaca sonucu yakalanan sürücünün ekiplere söyledikleri hayrete düşürdü. Hastane kontrolünde zorluk çıkarak adam, "Bu hastane benim, ben emniyet müdürüyüm. En yakın amiriniz gelsin" dedi. İşte o ilginç anlar...

Aksaray-Konya karayolunda bulunan bir fabrikada kaza yaşandı. H

Hafif ticari aracıyla özel bir fabrikanın nizamiye kapısına çarpan 42 yaşındaki Adem A. kazanın ardından araçla olay yerinden kaçtı.

POLİSİN UZUN UĞRAŞLARI SONUNDA YAKALANDI

Fabrika güvenlik görevlerinin 112 Acil Çağrı Merkezine haber vermesi üzerine fabrikaya yakın olan polis ekipleri kısa sürede olay yerine geldi. Kaçan aracın plakasının anons edilmesi üzerine araç E-90 Karayolunda polis ekiplerince görülerek durdurulmak istendi. Polisin 'dur' ihtarına uymayarak kaçan sürücü, kısa bir kovalamaca sonucu kıskıvrak yakalandı.

Kaza yapan sürücüden ilginç sözler: Bu hastane benim, ben emniyet müdürüyüm!

HASTANE ÇIKIŞINDA İLGİNÇ ANLAR

Olay yerinde gözaltına alınan sürücü sağlık kontrolü için götürüldüğü hastanede polis ekiplerine zor anlar yaşattı. Sakin tavırlarıyla girdiği hastaneden bağırarak çıkan sürücü, 4 polis memuru 1 özel güvenlik görevlisi tarafından güçlükle kontrol altına alınmaya çalışıldı.

 

"GİDECEĞİNİZ KARAKOLUN KOMUTANI BENİM"

Uzun uğraşlar sonucu araca bindirilen sürücü, “Ben emniyet müdürüyüm, amir buraya gelsin. Senin gideceğin yerdeki karakol komutanı benim. Bu hastane benim lan, gideceğiniz karakolda benim” diyerek taşkınlık yaptı. Daha sonra sürücü ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü.

 

Kaza yapan sürücüden ilginç sözler: Bu hastane benim, ben emniyet müdürüyüm! ile ilgili etiketler Aksaray emniyet Hastane müdür

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.