Kaza kurbanı Yiğit Tokbey 6 proje üzerinde çalışıyordu!

Uzay mühendisi Yiğit Tokbey, California’nın Santa Barbara şehrinde trafik kazasında yaşamını yitirmişti.Talihsiz uzay mühendisi Yiğit Tokbey’in cenazesinin Los Angeles’tan Adana’ya getirilmesi için yola çıktığı öğrenildi. Ani ölümü ile ABD çalıştığı şirkette ve Türkiye’de büyük üzüntü yaratan Tokbey’in, 6 proje üzerinde çalıştığı öğrenildi. Tokbey’in cenazesini kız kardeşi Asya Tokbey’in Adana’ya getirdiği ifade edildi.

Mevlüt Yüksel
Mevlüt Yüksel

MEVLÜT YÜKSEL/ÖZEL HABER


Tarsus Amerikan Koleji’nin bitirdikten sonra, üniversite eğitimini Amerika’da sürdüren Yiğit Tokbey uzay mühendisi olmuştu.

TOKBEY ELON MUSK’UN ŞİRKETİNİN EN BAŞARILI MÜHENDİSLERİNDEN BİRİ İDİ

Mezuniyeti sonrası yaşamını California’da sürdüren Yiğit Tokbey, aldığı iyi eğitimler ve başarıları sonrası, ABD'li milyarder Elon Musk'ın sahibi olduğu uzay taşımacılığı şirketi SpaceX'de çalışmaya başlamıştı. Kısa süre de alanın da çok başarılı çalışmalar yapan Yiğit Tokbey, şirkette kıdemli uzay aracı fırlatma mühendisliğine yükselmişti. Talihsiz mühendis Tokbey’in uzay araçlarının fırlatılmasında, tek yetkili imza sahibi bulunduğu ve birden fazla proje üzerinde çalıştığı ifade edildi.

YİĞİT TOKBEY’İN CENAZESİNİ KIZKARDEŞİ ASYA TOKBEY ADANA’YA GETİRİYOR

Yiğit Tokbey 17 Ocak çarşamba günü,yerel saatle 21.23 sıralarında California Eyalei’nin Santa Barbara şehrinde geçirdiği kazada yaşamını yitirmişti. Talihsiz uzay mühendisi Yiğit Tokbey’in cenazesinin Los Angeles’tan Adana’ya getirilmesi için yola çıktığı öğrenildi. Ani ölümü ABD çalıştığı şirkette ve Türkiye’de büyük üzüntü yaratan Tokbey’in cenazesini, kızkardeşi Asya Tokbey’in Adana’ya getirdiği ifade edildi.

ANNESİ ÜNLÜ SANATÇI HÜLYA YİĞİTALP’İN ALBÜM KAPAK FOTOĞRAFLARINI ÇEKMİŞTİ

Öte yandan,eski milli manken,sinema ve sahne sanatçısı Hülya Yiğitalp’in en büyük oğlu olan Yiğit Tokbey’in, annesinin son albümünün kapak fotoğraflarını çektiği ortaya çıktı. Anne Yiğitalp’in albümünün kapak tasarımını da kızı Asya Tokbey’in yaptığı anlaşıldı.Oğlunun Amerika’da motosikleti ile otoyolda giderken zincirleme trafik kazasında yaşamını yitirmesinde sonra perişan olan Hülya Yiğitalp’in sakinleştiriciler ile ayakta durduğu belirtildi. Sanatçı Yiğitalp’in oğlunun albüm fotoğrafların çekmesini sosyal medya hesabından şöyle paylaştığı görüldü.

Kamera arkası... 📸
Şarkımın kapak fotoğraflarını çeken oğlumla, Boston’daki çalışmamızdan anlar... 🎶🎶 https://spoti.fi/3mTBVNw şarkının tamamını bu linkten dinleyebilirsiniz...

Kapak fotoğrafı: Yiğit Tokbey @ytokbey
Kapak tasarım / Süpervizör: Asya Tokbey @asyatokbey

Kaza kurbanı Yiğit Tokbey 6 proje üzerinde çalışıyordu!

Kaza kurbanı Yiğit Tokbey 6 proje üzerinde çalışıyordu! ile ilgili etiketler
GÜNÜN VİDEOSU

Amasya Et Entegre Merkezi'nde skandal görüntüler! Hayvana baltayla vurup eklem yerlerini kestiler

Amasya Kral Et Entegre Merkezi'nde çekildiği belirtilen hayvana işkence görüntüleri sosyal medyada infial yarattı. Görüntülerde hayvana eziyet ettiği belirlenen 5 kişi gözaltına alındı.