Kaza geçiren İbrahim Tatlıses hasta yatağında türkü söyledi

Geçirdiği trafik kazası sonrası Bodrum'da bulunan özel bir hastaneye kaldırılan ve ayağında iki kırık olduğu öğrenilen İbrahim Tatlıses, hasta yatağında türkü söyledi. Ölümden dönen Tatlıses'in sağlık durumunun iyi olduğu görüldü.

Bu sabah saatlerinde Bodrum Yalıkavak yolunda trafik kazası geçiren 70 yaşındaki türkücü İbrahim Tatlıses, aracında sıkışmış ve alev alıp yanmaya başlayan aracı çevredeki vatandaşlar tarafından söndürülmüştü. Olay yerindeki ambulansta ilk müdahalesi yapılan Tatlıses, ardından Bodrum'daki özel bir hastaneye kaldırılmıştı.


KAZA SONRASI İLK GÖRÜNTÜ

Sağlık durumun sevenleri tarafından merak konusu olan ünlü şarkıcı Tatlıses'ten ilk görüntü geldi. Hasta yatağından bir paylaşım yapan Tatlıses, ''Arayan soran herkesten Allah razı olsun. Akşam Günay'da görüşmek üzere. Sizleri seviyorum'' açıklamasında bulundu.

İBRAHİM TATLISES

İbrahim Tatlıses hastane yatağında, kendi şarkısı olan 'Ağrı dağın eteğinde' şarkısını seslendirdi. Ünlü sanatçının türkü söylediği anlar sevenleri tarafından büyük ilgi gördü. Tatlıses, sosyal medya hesabından yaptığı bu paylaşımla sağlık durumunun iyi olduğunu duyurmuş oldu.

 

Kaza geçiren İbrahim Tatlıses hasta yatağında türkü söyledi ile ilgili etiketler İbrahim Tatlıses kaza Trafik kazası Türkü Hastane
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.