Kaza geçiren Ebru Yaşar'dan son sağlık durumuyla ilgili açıklama

Önceki gün otomobilinden inerken düşmesi sonucu diz kapağı kırılan şarkıcı Ebru Yaşar ameliyat oldu. Kötü haber ilk olarak sosyal medyadan duyuran Yaşar yeni bir açıklamada bulunarak ''Tarifsiz bir acı yaşadım'' dedi.

44 yaşındadaki sevilen şarkıcı Ebru Yaşar sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulunarak diz kapağının kırıldığını söylemişti. Yaşar yaptığı paylaşımında ''Sevenlerimi üzmek, korkutmak istemem. Bilgi amaçlı paylaşıyorum. Düştüm ve diz kapağım kırıldı. Şimdi ameliyata girip inşallah toparlayacağım. Sağlıkla kalın. Sizleri seviyorum.'' ifadelerini kullanmıştı.

Otomobilinden inerken düşüp diz kapağını kıran şarkıcı Ebru Yaşar, ameliyat oldu. Ameliyatın güzel geçtiğini söyleyen ünlü sanatçı son sağlık durumuyla ilgili sevenlerini bilgilendirdi.

''TARİFSİZ BİR ACI YAŞADIM''

Hastane odasından paylaşım yapan Yaşar açıklamasında şu ifadelere yer verdi:


"Sevenlerim, dostlarım. Kırılan dizim için yapılan ameliyatım başarılı geçmiş. Arayan, mesaj atan tüm dostlarıma teşekkür ederim. Tarifsiz bir acı yaşadım ama daha iyiyim. Bu vesileyle katılmak üzere söz verdiğim tüm organizasyonlarım için de üzgünüm. Sağlıklı günlerde buluşmak üzere..."

EBRU YAŞAR

Kaza geçiren Ebru Yaşar'dan son sağlık durumuyla ilgili açıklama ile ilgili etiketler Ebru Yaşar Ameliyat Sosyal Medya
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.