Kayserispor'un çöküşü devam ediyor! Türkiye Kupası'na da veda etti: Gençlerbirliği turu kaptı

Süper Lig'de oynadığı son 5 maçtan mağlubiyetle ayrılan Kayserispor, Gençlerbirliği ile karşılaştığı Ziraat Türkiye Kupası 5. tur maçında da mağlup oldu ve turnuvaya veda etti.

Ziraat Türkiye Kupası 5. tur maçında Mondihome Kayserispor ile Gençlerbirliği karşılaştı. Karşılaşmayı Gençlerbirliği 2-1 kazandı. 

Kayserispor, karşılaşmanın 23. dakikasında Talha Sarıarslan'ın golüyle 1-0 öne geçti. Gençlerbirliği bu gole 35. dakikada Aias Aosman'ın penaltı vuruşuyla karşılık verdi ve skor 1-1 oldu. 

Karşılaşmada son sözü yine Aias Aosman söyledi. 90+4'ncü dakikada sahne alan Aosman, takımını öne geçirerek maçı kazandırdı. 

Bu sonuçla birlikte Süper Lig ekibi Kayserispor kupaya veda etti. 1. Lig ekibi Gençlerbirliği son 16 turuna kaldı.

Kayserispor'un çöküşü devam ediyor! Türkiye Kupası'na da veda etti: Gençlerbirliği turu kaptı ile ilgili etiketler Kayserispor Gençlerbirliği Ziraat Türkiye Kupası Türkiye Kupası
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.