Gustavo Campanharo: Fenerbahçe'yi yenebileceğimizi düşünüyorum

Süper Lig'de 4 haftadır mağlup olan Kayserispor, 31. haftada oynayacağı Fenerbahçe maçını kazanıp kanamayı durdurmak istiyor. Sarı-Kırmızılı ekibin tecrübeli orta saha oyuncusu Gustavo Campanharo, "Çok önemli bir maçımız var. Karşımızaki çok iyi bir rakip. Konsantre olmamız gerekiyor. Elimizden geleni yapıp puan ya da puanlar almak istiyoruz. Daha farklı ama seyircimizin desteği ile Fenerbahçe'yi yenebileceğimizi düşünüyorum" dedi.

Kayserispor'un Brezilyalı orta saha oyuncusu Gustavo Campanharo, "Seyircimizin desteği ile Fenerbahçe'yi yenebileceğimizi düşünüyorum" dedi.

Süper Lig'in 31. haftasında cumartesi günü Fenerbahçe'yi konuk edecek olan Kayserispor, bu maçın hazırlıklarını yaptığı antrenmanla sürdürdü. Ligde 4 haftadır mağlup olan Kayseri ekibi, Sarı-Lacivertliler karşısında 3 puana kilitlendi.

Antrenman öncesi basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Campanharo, "Bizim için çok zor bir maç olacak. Kendi evimizde oynuyoruz. Puanlara ihtiyacımız var. Bildiğiniz gibi Süper Ligin sonuna doğru geliyoruz. Ligi rahat bir yerde bitirmek istiyorsak en kısa zamanda puan ya da puanlara ihtiyacımız var. Bu hafta içi çok iyi çalıştık" diye konuştu.

"AKLIMIZDA KUPA VAR"

Fenerbahçe maçına değinen sambacı, "Çok önemli bir maçımız var. Karşımızaki çok iyi bir rakip. Konsantre olmamız gerekiyor. Elimizden geleni yapıp puan ya da puanlar almak istiyoruz. Ligin sonuna doğru daha rahat konumla olma arzusundayız. Aklımızın bir yerinde Türkiye Kupası maçı var. Orada Fenerbahçe'yi elemiştik. Ama bu lig maçı olacak. Daha farklı ama seyircimizin desteği ile Fenerbahçe'yi yenebileceğimizi düşünüyorum" ifadelerini kullandı.

 

Gustavo Campanharo: Fenerbahçe'yi yenebileceğimizi düşünüyorum ile ilgili etiketler Kayserispor Fenerbahçe Gustavo Campanharo
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul Boğazı köpürüyor! Korkutan görüntü...

İstanbul Boğazı'nın bir ucundan diğer ucuna doğru uzanan köpük yoğunluğu korkuttu. Havadan çekilen köpük yoğunluğu akıllara müsilajı getirdi.