Kayserispor'dan Uğur Kulaksız kararı!

Hes Kablo Kayserispor Başkanı Berna Gözbaşı, Kayserispor'da sezonun geri kalan kısmına Teknik Direktör Uğur Kulaksız ile devam edileceğini açıkladı. Gözbaşı, sarı-kırmızılı takım olarak bir teknik direktörden beklentilerinin oyuncuları motive etmesi ve teknik heyete güven vermesi olduğunu söyledi.

Süper Lig'de mücadelelerine devam eden Hes Kablo Kayserispor Kulüp Başkanı Berna Gözbaşı, bir önceki teknik direktör Dan Petrescu ile yolların ayrılmasının ardından yeni bir teknik direktör arayışında olmadıklarını belirterek, bundan sonraki süreçte teknik adam Uğur Kulaksız ile devam edeceklerini açıkladı. 

Bir teknik direktörden beklentilerinin takımla ilgilenmesi, oyuncuların motivasyonunu artırması ve teknik heyete güven vermesi olduğunu ifade eden Gözbaşı, şunları söyledi:

"BU BİZE IŞIK OLDU"

"Uğur Kulaksız ve Alper Kelkitli hocalar ile 2 maçta 6 puan aldık. İyi bir ivme yakalanmıştı. Bu bize ışık oldu ve bundan sonraki dönem için de bu düşünceyi taşıyoruz. Kayserispor'u el birliği ile başarıya taşımak için topyekûn mücadele vereceğiz. Bu noktada takımın başında Uğur hoca ile Alper hocanın olmasına karar verdik. Dilerim önümüzdeki süreçte istediğimiz sonuçlara imza atarak takımımızı layık olduğu noktaya taşırız" 

Süper Lig'de haftayı BAY olarak geçecek olan Hes Kablo Kayserispor, önümüzdeki hafta sahasında Çaykur Rizespor ile mücadele edecek. 

Kayserispor'dan Uğur Kulaksız kararı! ile ilgili etiketler Kayserispor Berna Gözbaşı Uğur Kulaksız
GÜNÜN VİDEOSU

Antalya'da huzurevinde çifte cinayet! Saldırı görüntüleri ortaya çıktı... İki elinde bıçakla kaçtı..

Antalya'da huzurevinde işlenen çifte cinayetin kamera görüntüleri ortaya çıktı. Güvenlik kamerası kayıtlarında, koridora iki elinde bıçakla çıkan İ.S'nin, kendisine doğru gelen güvenlik görevlisini görüp peşinden gittiği, yere düşen görevlinin kalkıp kaçtığı görülüyor.