Kayserispor'da Hamza Hamzaoğlu görevi bıraktı

Sezona Yeni Malatyaspor'da başlayan ve Sarı-Siyahlılar'ı küme düşme hattına yaklaştırınca kovulan, buna rağmen Kayserispor'da iş bulan teknik direktör Hamza Hamzaoğlu, Sarı-Kırmızılı takımda da 6 maç görev yapıp ayrıldı. Kayseri ekibi ölüm kalım savaşı veriyor...

Kümede kalma savaşı veren ve dün akşam Beşiktaş'a 3-1 mağlup olan Kayserispor'da teknik direktör Hamza Hamzaoğlu dönemi sona erdi. Kayserispor Basın Sözcüsü Mustafa Tokgöz, tecrübeli teknik adamla karşılıklı anlaşılarak yolların ayrıldığını söyledi.

Tokgöz, "Hamza hocamızla karşılıklı anlaşarak yollarımızı ayırdık. Kendisine bundan sonraki futbol hayatında başarılar diliyorum." diye konuştu.

Sarı-kırmızılı ekip, Hamza Hamzaoğlu yönetiminde çıktığı 6 maçta 4 beraberlik ve 2 yenilgi yaşadı. Kayseri temsilcisi, bu maçlarda 5 gol atarken kalesinde 8 gol gördü. 

35 haftada topladığı 35 puanla 19. sırada yer alan Kayseri ekibi bu sezon 4 teknik direktör eskitti. Sezona Bayram Bektaş'la başlayan Sarı-Kırmızılılar'da Samet Aybaba ve Dan Petrescu sonrası Hamza Hamzaoğlu göreve getirilmişti.

Kayserispor'da Hamza Hamzaoğlu görevi bıraktı ile ilgili etiketler Kayserispor Hamza Hamzaoğlu Mustafa Tokgöz