Kayserispor'da 3 futbolcu kadro dışı!

Kayserispor'da Sivasspor mağlubiyeti sonrasında 3 futbolcu kadro dışı bırakıldı!

İstikbal Mobilya Kayserispor'da Sivasspor yenilgisinin faturası 3 futbolcuya kesildi. Teknik direktör Bülent Uygun'un kararı neticesinde Bilal Başacıkoğlu, Paul Ntep ve Adryan Tavares kadro dışı bırakıldı.

Kayserispor'da 3 futbolcu kadro dışı!

İstikbal Mobilya Kayserispor basın sözcüsü Mustafa Tokgöz, kulüp binasında düzenlediği basın toplantısında Sivasspor maçında ve antrenmanlarda disiplinsiz hareketlerde bulunan Bilal Başacıkoğlu, Paul Ntep ve Adryan Tavares'in yönetim kurulu kararı sonrası kadro dışı bırakıldığını söyledi.

Teknik direktör Bülent Uygun'un raporu doğrultusunda kararın alındığını söyleyen Tokgöz, Kayserispor forması giyen her oyuncunun disiplinli ve mücadeleci olmak zorunda olduğunu belirtti.

Kayserispor'da 3 futbolcu kadro dışı! ile ilgili etiketler Sivasspor Kayserispor Bülent Uygun Bilal Başaçıkoğlu Paul Ntep Adryan Tavares
GÜNÜN VİDEOSU

Türk sanatçılara örnek olsun...Amerikalı rapçi Macklemore'dan alkışlanan Filistin'e destek konuşması

Amerikalı rapçi Macklemore Avustralya'da verdiği konserde Filistin'e destek konuşması yaparak, "Takip ettiğim tek şey Gazze. Herkesi takip etmeyi bıraktım, sadece Gazze'deki soykırım hakkında haber yapan, konuşan ve rapor veren kişileri takip ediyorum" dedi.