Kayserispor Teknik Direktörü Çağdaş Atan Fenerbahçe maçı öncesi konuştu: Büyük takım reaksiyonu bekliyorum...

Yuaketel Kayserispor Teknik Direktörü Çağdaş Atan, Fenerbahçe ile oynayacakları kupa maçı öncesi sarı lacivertli takımın Beşiktaş'a 4-2 yenildiği derbiye atıfta bulundu.

Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final maçında Fenerbahçe, Yukatel Kayserispor'u konuk ediyor. Karşılaşma öncesi sarı-kırmızılı takımın teknik direktörü Çağdaş Atan açıklamalarda bulundu.

Fenerbahçe'nin derbi yenilgisi sonrası bugün bir büyük takım reaksiyonu göstereceğini öngören Atan'ın, yayıncı kuruluşa yaptığı açıklamalar şöyle: 

"FENERBAHÇE'DEN BÜYÜK TAKIM REAKSİYONU BEKLİYORUM"

"Fenerbahçe pazar günü burada sıra dışı bir derbi mağlubiyeti yaşadı. 10 kişi kalan ezeli rakibine karşı maçı kopardı derken mağlup oldu. Bugün Fenerbahçe'den büyük takım reaksiyonu bekliyorum. Maçın başlarında baskıyla üzerinmize geleceklerdir. Bu presi aşabilirsek sonraki süreçte oyunun bizim lehimize değişeceğini düşünüyorum."

"STRATEJİK OYNAMAMIZ GEREKİYOR"

"Maçın zaman olarak boyu kısaldıkça baskı bizim lehimize dönecektir diye düşünüyorum. Her zamanki alışkanlıklarımızdan farklı oynayacağız Fenerbahçe'ye karşı. Stratejik oynamamız gerektiğinin farkındayız. Ben güzel bir maç bekliyorum, inşallah izleyenler de memnun olur."

 

Kayserispor Teknik Direktörü Çağdaş Atan Fenerbahçe maçı öncesi konuştu: Büyük takım reaksiyonu bekliyorum... ile ilgili etiketler Fenerbahçe Kayserispor Ziraat Türkiye Kupası Çağdaş Atan
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.