Kayserispor Teknik Direktörü Çağdaş Atan Beşiktaş mağlubiyeti sonrası konuştu: Saha zeminimiz bugün inanılmaz kötüydü...

Süper Toto Süper Lig'in 20'nci haftasında Kayserispor, evinde Beşiktaş'a 2-0'lık skorla mağlup oldu. Mücadelenin ardından sarı-kırmızılı ekibin teknik direktörü Çağdaş Atan, açıklamalarda bulundu.

Süper Toto Süper Lig'in 20'nci haftasında Kayserispor, sahasında Beşiktaş'a 2-0 yenildi.

''SAHA ZEMİNİMİZ BUGÜN İNANILMAZ KÖTÜYDÜ''

Karşılaşma sonrası açıklamalarda bulunan Yukatel Kayserispor Teknik Direktörü Çağdaş Atan, "Maalesef maçın başında gelen topun gol olması bütün oyun planlarımızı bozdu. Beşiktaş ilk golden sonra tabii normal olarak biraz daha kontrollü ve güvenli durmaya çalıştı. Bunda da açıkçası başarılı oldular. Saha zeminimiz de bugün inanılmaz kötüydü. Biz topla oynamayı da seven bir ekibiz. Zemin bize izin vermedi. Kemen ile ikinci yarı yakaladığımız pozisyonlar gol olsaydı belki maçın içine daha iyi girebilirdik. Ama çok fazla üretken olamadık, üzgünüz. Beşiktaş'ı da, Şenol Hoca'yı da kazandığı galibiyetten dolayı kutluyorum " diye konuştu.

Kayserispor Teknik Direktörü Çağdaş Atan Beşiktaş mağlubiyeti sonrası konuştu: Saha zeminimiz bugün inanılmaz kötüydü... ile ilgili etiketler Kayserispor Beşiktaş Süper Lig Spor Toto Süper Lig Çağdaş Atan
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul Boğazı köpürüyor! Korkutan görüntü...

İstanbul Boğazı'nın bir ucundan diğer ucuna doğru uzanan köpük yoğunluğu korkuttu. Havadan çekilen köpük yoğunluğu akıllara müsilajı getirdi.