Kayserispor - Pazarspor

Kayserispor Pazarspor canlı izle... Ziraat Türkiye Kupası'nda Kayserispor sahasında Pazarspor ile karşı karşıya gelecek. Peki Kayserispor Pazarspor maçı hangi kanalda, saat kaçta, nasıl canlı izlenir? Mücadeleyi naklen canlı olarak sitemizden izleyebilirsiniz. İşte detaylar...

Kayserispor Pazarspor canlı izle... Ziraat Türkiye Kupası'nda Kayserispor ile Pazarspor karşılaşacak. Futbolseverler müacadeleyi canlı izlemek için şifresiz yayın arıyor. Mücadele saat 17.00'da başlayacak ve A Spor'dan canlı yayınlanacak. Karşılaşmayı sitemizden canlı izleyebilirsiniz. İşte tüm detaylar...

Kayserispor - Pazarspor

DÜDÜK SUAT ARSLANBOĞA'DA

Ziraat Türkiye Kupası 4. tur karşılaşmasında Kayserispor ile Pazarspor arasında oynanacak olan karşılaşmasında Eskişehir Bölgesinden Suat Arslanboğa düdük çalacak.

Kayserispor, Ziraat Türkiye Kupası 4.Turunda Çarşamba günün Kadir Has Stadyumunda TFF 3.Lig 2.Grupta mücadele eden Pazarspor'u konuk edecek. Spor Toto Süper Lig'de tam 5 maç sonra Demir Grup Sivasspor'u 2-0 mağlup ederek galibiyet özlemine son veren Sarı-Kırmızılılar gözünü kupaya çevirdi. Ziraat Türkiye Kupasına 4.Turda dâhil olan Sarı-Kırmızılılar bu turu geçerek adını gruplara yazdırmayı istiyor. Pazar maçı hazırlıklarını sürdüren Kayserispor yarın yapacağı son antrenmanın ardından maç saatini bekleyecek. Çarşamba günü Kadir Has Stadyumunda oynanacak olan Kayserispor ile Pazarspor maçı saat 17.00'de başlayacak. Karşılaşmayı Eskişehir Bölgesinden Suat Arslanboğa yönetecek. Arslanboğa'nın yardımcılıklarını Serdar Diyadin ve Mehmet Metin yapacak. Maçın 4.Hakemi Kutluhan Bilgiç.

SON BİLGİLER

Ziraat Türkiye Kupası (ZTK) 4.Eleme Turunda Kayserispor, Pazarspor ile eşleşti.
TFF Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri Orhan Saka Konferans Salonu'nda gerçekleşen kura çekimine Kayserispor adına İstanbul temsilcisi Bahadır Kul katıldı. Seri başı olarak katılan Kayserispor, TFF 3.Lig 3.Grup ekiplerinden Pazarspor ile karşılaşacak. Karşılaşma 3031 Ekim ve 01 Kasım tarihlerinde Kayseri’de oynanacak.
Ziraat Türkiye Kupası 3. Eleme turu sonucu tur atlayan 48 takım ile birlikte toplam 56 takım, 4. Eleme Turu'nda mücadele edecek. Tarihinde Ziraat Türkiye Kupasını 1 kez müzesine götüren Kayserispor, bu sezonda kupaya büyük önem veriyor.

KAYSERİSPOR MAÇA HAZIR

Kayserispor, Ziraat Türkiye Kupası 4. turunda yarın Pazarspor'u konuk edeceği maçın hazırlıklarını tamamladı.

Kulüpten yapılan açıklamaya göre, Kayserispor Tesislerinde teknik direktör Ertuğrul Sağlam yönetiminde gerçekleştirilen antrenman, yaklaşık 1,5 saat sürdü.

Koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan idman, 5'e 2 top kapma ve şut çalışmasıyla devam etti. Antrenman, yarı sahada taktik çift kale maçla sona erdi.

Demir Grup Sivasspor maçında sakatlığından dolayı forma giyemeyen Deniz Türüç de çalışmalara katıldı.

 

Kayserispor - Pazarspor ile ilgili etiketler pazarspor
GÜNÜN VİDEOSU

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu. Güpegündüz yaşanan silahlı kavgada 3 kişi yaralandı.