Kayserispor, Mustafa Pektemek'in peşinde!

Kayserispor transferin biteceği 8 Eylül'e kadar, bir forvet oyuncusu ile kadrosunu takviye edecek...

Wellinton'un sorunlu biçimde tek taraflı fesih yaparak ayrılmasının ardından sarı kırmızılı ekibin forvet hattında Asamoah Gyan ile Umut Bulut'un kalması üzerine Kayserisporlu yöneticiler, teknik direktör Marius Sumudica'nın da görüşünü alıp, önceliği yabancı olmak üzere bir santrfor almak için kolları sıvadı.

Kulüp Başkanı Erol Bedir, şu anda sarı kırmızılı yöneticilerin 3 ayrı ülkede belirlenen forvet adaylarıyla görüşme yaptıklarını belirtti. Bedir, '"Portekiz'in Brada takımından Nikola Stoilijkoviç'de başta olmak üzere, yönetici arkadaşlarımız 4-5 fornvet oyuncusuyla temas halinde. 8 Eylül'e kadar bir santrfor alacağız'' dedi.

Öte yandan, Kayserispor'un yerli forvet oyuncuları arasında Beşiktaş'tan Mustafa Pektemek'in de bulunduğu, bu konuda siyah beyazlı kulüpten haber bekledikleri de ifade edildi.

Kayserispor, Mustafa Pektemek'in peşinde! ile ilgili etiketler Kayserispor Beşiktaş Mustafa Pektemek
GÜNÜN VİDEOSU

Böylesi görülmedi: Kokuyu gizlemek için uyuşturucu maddeye kahve sürmüşler

Edirne'de Kapıkule Sınır Kapısı'ndan yurda giriş yapan bir tırda hassas burunlu dedektör köpek Carlos'un desteği ile polis ve gümrük muhafaza ekiplerince yapılan aramada 10 milyon lira değerinde 50 bin adet uyuşturucu hap ele geçirildi. Kokuyu gizlemek için uyuşturucu maddeye kahve sürüldüğü ortaya çıktı.