Kayserispor, Kasımpaşa galibiyetini hayatını kaybeden taraftarına armağan etti

Kayserispor Başkanı Berna Gözbaşı, Kasımpaşa galibiyeti ile önemli bir engeli aştıklarını söyleyerek, hedefe adım adım ilerlediklerini söyledi. Teknik direktör Hikmet Karaman yönetiminde 3 maçta 7 puan toplayan Sarı-Kırmızılılar, Kasımpaşa galibiyetini geçtiğimiz gün geçirdiği trafik kazası sonrasında yaşamını yitiren taraftarına armağan etti.

Süper Lig'in 4. haftasında Kasımpaşa'yı ağırlayan Kayserispor evinde 2-0 kazanarak üst üste 2. galibiyetini elde etti. Sezona teknik direktör kriziyle başlayan ve daha ilk haftadan hoca değiştiren Sarı-Kırmızılılar, Hikmet Karaman'la çıktığı 3 maçta 7 puan topladı.

Bernard Mensah 33'te uzaktan attığı nefis golle takımını 1-0 öne geçirdi. Tabelayı ise 90-2'de Miguel Cardoso belirledi. Portekizli futbolcu vatandaşı Manuel Fernandes'in yarattığı pozisyonda topu boş kaleye yuvarladı.

GÖZBAŞI: KADROMUZ GÜVEN VERİYOR

Kayserispor Başkanı Berna Gözbaşı, Kasımpaşa galibiyeti ile önemli bir engeli aştıklarını söyleyerek, hedefe adım adım ilerlediklerini söyledi. Gözbaşı maç sonrasında yaptığı açıklamasında "Bu yıl çok farklı bir Kayserispor izletmek için çalıştık. 2 haftada 6 puan çıkarmak çok keyifli. Kadromuz güven veriyor, takımımız uyum içinde 90 dakika mücadele ediyor. Hedeflerimiz var, bu hedeflere mutlaka ulaşacağız. Taraftarımız daha çok destek olsun güzel günler parlak yarınlar bizim olacak. En büyük Kayserispor" ifadelerini kullandı.

Kayserispor, Kasımpaşa galibiyetini hayatını kaybeden taraftarına armağan etti

GALİBİYETİ HAYATINI KAYBEDEN TARAFTARINA ARMAĞAN ETTİLER

Kendi sahasında oynadıkları Kasımpaşa maçını kazanan Kayserisporlu futbolcular, galibiyeti hayatını kaybeden Kayserispor taraftarı Volkan Erdoğan'a hediye etti.

Geçtiğimiz gün geçirdiği trafik kazası sonrasında yaşamını yitiren Volkan Erdoğan’ın kombine kartına ait koltukta fotoğrafı yer aldı. Müsabakada rakibini mağlup eden Kayserispor takımı, galibiyeti Volkan Erdoğan’a hediye etti.

Kayserispor, Kasımpaşa galibiyetini hayatını kaybeden taraftarına armağan etti - Resim : 2

Kayserispor, Kasımpaşa galibiyetini hayatını kaybeden taraftarına armağan etti ile ilgili etiketler Kayserispor Hikmet Karaman Berna Gözbaşı manuel fernandes
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.