Kayserispor forveti Gökhan Sazdağı'dan Sadık Çiftpınar'ın "penaltı" sözlerine cevap

Yeni Malatyasporlu kaptanı Sadık Çiftpınar'ın "Gökhan Sazdağı kardeşim maçtan sonra haklısın ayağına basmış, penaltı" diyor ifadelerine cevap veren Kayserispor forveti “Dün oynadığımız Yeni Malatyaspor maçı esnasında veya maçın bitiminden sonra bir pozisyonda penaltı olduğu ile ilgili herhangi bir Yeni Malatyaspor’lu futbolcuya pozisyonun penaltı olduğuna dair söylemde bulunduğum iddiaları gerçeği yansıtmamaktadır. Kamuoyuna saygıyla arz ederim” dedi.

Süper Lig'in 18. haftasında dün oynanan ve 2-2 berabere biten Yeni Malatyaspor- Kayserispor maçının yankıları sürüyor. Kayserispor forveti Gökhan Sazdağı, "Pozisyon penaltı şeklinde söylemde bulunduğum iddiaları gerçeği yansıtmıyor” dedi. 

Maç sonrası Yeni Malatyasporlu kaptanı Sadık Çiftpınar yayıncı kuruluşa konuşmuş ve "Gökhan Sazdağı kardeşim maçtan sonra haklısın ayağına basmış, penaltı" diyor ifadelerini kullanmıştı.

Gökhan Sazdağı bu sözlere cevap verdi... Sazdağı açıklamasında, “Dün oynadığımız Yeni Malatyaspor maçı esnasında veya maçın bitiminden sonra bir pozisyonda penaltı olduğu ile ilgili herhangi bir Yeni Malatyaspor’lu futbolcuya pozisyonun penaltı olduğuna dair söylemde bulunduğum iddiaları gerçeği yansıtmamaktadır. Kamuoyuna saygıyla arz ederim” açıklamasında bulundu.

ADİL GEVREK SAHAYA İNMİŞTİ!

Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Marius Sumudica maçın basın toplantısında penaltılarının verilmediğini söylerken, başkan Adil Gevrek de sahaya inip hakem Hüseyin Göcek'i dövmeye kalkmıştı. 

Sadık Çiftpınar ise beIN Sports mikrofonuna şunları söylemişti: "Ben 70 metreden takılan çelmeyi görüyorum. Kulübeden Gökhan Sazdağı kardeşim geliyor maçtan sonra "Haklısın, penaltı diyor." Ancak bunlar, içeride 3 tane, burada 4 tane hakemler, görmüyorlar. Bir emek bu kadar kolay çalınmaz. Bakın başkanımız sahada ne halde. Allah kimsenin yanına bırakmaz. Kim hakkımızı yiyorsa Allah onu bildiği gibi yapsın, haram zıkkım olsun!"

Kayserispor forveti Gökhan Sazdağı'dan Sadık Çiftpınar'ın "penaltı" sözlerine cevap ile ilgili etiketler Sadık Çiftpınar Yeni Malatyaspor Kayserispor gökhan sazdağı
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.