Kayserispor - Fenerbahçe maçı canlı radyo yayını dinle

Zirve iddiasını sürdüren Fenerbahçe, deplasmanda Kayserispor'la karşılaşıyor. Maçı sitemizden canlı radyo yayını ile dinleyebilirsiniz.

Spor Toto Süper Lig'in 19. haftasında Fenerbahçe deplasmanda Kayserispor'un konuğu oluyor. Ligde geçen hafta Medipol Başakşehir'e ilk yenilgisini tattırarak zirve iddiasını sürdüren sarı-lacivertliler, Kayseri deplasmanında puan kaybı yaşamak istemiyor. beIN Sports'un canlı yayınlayacağı maçı sitemizden radyo yayını ile dinleyebilirsiniz.

CANLI RADYO YAYINI

İLK 11'LER

KAYSERİSPOR: Ahamada, Levent, Douglao, Kana, Erkan, Lawal, Rotman, Deniz, Güray, Varela, Umut Bulut.

FENERBAHÇE: Volkan, Şener, Kjaer, Skrtel, Hasan Ali, Mehmet Topal, Josef, Salih, Alper, Lens, Fernandao

Kayserispor - Fenerbahçe maçı canlı radyo yayını dinle

İKİ TAKIMIN SON DURUMU

Geride kalan 19 hafta sonunda 35 puanla 4. sırada bulunan Fenerbahçe, lider Beşiktaş'ın 6 puan gerisinde yer alıyor. Son 4 haftadır kaybetmeyen sarı-lacivertliler, bu sezon deplasmanda ise 8 maçta 5 galibiyet, 1 beraberlik ve 2 yenilgi aldı.

Ev sahibi Kayserispor ise teknik direktör Sergen Yalçın yönetiminde ilk galibiyetini Fenerbahçe karşısında arayacak. Yalçın yönetimindeki Kayserispor sahaya çıktığı iki lig maçında da gol atamazken, deplasmanda Medipol Başakşehir'e 5-0 yenildi, Akhisar Belediyespor'la 0-0 berabere kaldı.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Kadir Has Stadı'nda saat 19.00'da başlayacak maçı hakem Mete Kalkavan yönetecek.

Kayserispor - Fenerbahçe maçı canlı radyo yayını dinle ile ilgili etiketler Fenerbahçe Kayserispor radyo yayını canlı dinle
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.