Kayserispor evinde Galatasaray'ı ağırlıyor!

Süper Lig'in 18. haftasının kapanış maçında Kayserispor Galatasaray'ı ağırlıyor. Ev sahibi Kayserispor daha önce oynadığı 17 maçta 8 galibiyet 6 beraberlik ve 3 mağlubiyet alarak ligin 5. sırasında bulunuyor. 30 puanı olan ev sahibi ekibin bu maçtaki en büyük kozu yine Umut Bulut, Deniz Türüç olacak. Deplasman ekibi Galatasaray ise 1 maç eksiği ile ligin 3. sırasında bulunuyor. Teknik direktörlük görevine Fatih Terim'i getiren Galatasaray'ın yıldız forveti Gomis sakatlığı sebebiyle forma giyemeyecek. Yıldız forvetin yanı sıra Fernando ve Maicon'da cezaları sebebiyle forma giyemeyecekler. Vatandaşlarımız ise bu akşam oynanacak maçın detayları ile ilgili araştırmalar yapıyor. Peki, Kayserispor Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? Maçın 11'leri ve detayları haberimizde bulabilirsiniz...

Kayserispor Galatasaray maçı saat kaçta? Spor Toto Süper Lig'in 18. haftasında Kayserispor, Kadir Has Stadyumu'nda Galatasaray'ı ağırlayacak. Galatasaray'ın yeni başkanı Mustafa Cengiz'in bu maçı Kayseri'de takip etmesi bekleniyor. Ev sahibi ekip Süper Lig'de geride kalan 17 maçta aldığı 30 puanla ligin 5. sırasında bulunuyor. Bu maçlarda 9 galibiyet alan Kayserispor, 6 kez berabere kalırken sahadan da 3 kez mağlup ayrıldı. Tudor ile yollarını ayıran Galatasaray ise teknik direktörlüğe Fatih Terim'i getirdikten sonra ligde ilk kez bir deplasman maçına çıkıyor. Deplasman ekibinin eksikleri ise dikkat çarpıyor. Golcü oyuncu Gomis sakatlığı sebebiyle maç kadrosundan çıkarılırken, Fernando ve Maicon cezaları sebebiyle forma giyemeyecek. Öte yandan Galatasaray cumartesi günü tarihi bir seçime ev sahipliği yaptı. Seçime başkan olarak giren Dursun Özbek yarışı kaybetti. Yeni başkan Mustafa Cengiz oldu. Peki, Kayserispor Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? Maçın 11'leri ve detayları haberimizde bulabilirsiniz...

kayseri_galatasaaray

KAYSERİSPOR - GALATASARAY MAÇI HANGİ KANALDA, SAAT KAÇTA?

Kadir Has Stadı’nda saat 20.00’de başlayacak karşılaşmayı, hakem Cüneyt Çakır yönetecek. Mücadele beIN SPORTS 1'den canlı yayınlanacak.

MUHTEMEL 11'LER

GALATASARAY: Muslera, Mariano, Denayer, Serdar, Latovlevici, Selçuk, Ndiaye, Rodrigues, Belhanda, Feghouli, Eren

KAYSERİSPOR: Lung, Lopes, Kana Bıyık, Sapunaru, Atila, Şamil, Badji, Güray, Deniz, Mendes, Umut

GOLCÜ OYUNCU BAFETİMBİ GOMİS KADRODA YOK

Galatasaray'da bir süredir alacağını alamayan Bafetimbi Gomis'in sakatlığı bahane ederek 2 gündür idmanlara çıkmadığı öğrenildi. Durum böyle olunca Fatih Terim kendisini kadroya dahil etmedi...

fernando-francisco-reges-galatasaray_1iap4k81we2tl1fglzcd1lgu73

GALATASARAY'DA ÖNEMLİ EKSİKLER

Galatasaray’da Kayserispor maçı öncesi sarı kart cezalısı Maicon Roque ve sakatlığı bulunan Fernando Reges, forma giyemeyecek. Ligde son oynanan Göztepe maçında sarı kart görerek cezalı duruma düşen Maicon ile yine aynı maçta sakatlanarak oyundan çıkmak durumunda kalan ve iç yan bağlarında yırtık tespit edilen Fernando, Kayserispor karşılaşmasında takımdaki yerlerini alamayacak. Öte yandan, belinde ağrı bulunan Ahmet Çalık ile sol üst arka adalesinde ağrı olan Bafetimbi Gomis’in ise oynamalarına engel bir durum olmadığı belirtildi.

SARI KART ALARMI

Galatasaray’da Kayserispor maçı öncesinde üç futbolcu sarı kart ceza sınırında bulunuyor. Sarı-kırmızılı futbolcular Badou Ndiaye, Sofiane Feghouli ve Fernando Muslera, Kayserispor maçında sarı kart görmeleri durumunda 19. haftadaki Osmanlıspor müsabakasında forma giyemeyecek.

ASLAN DEPLASMAN KAYIP

Kayserispor’la yarın rakip sahada karşılaşacak sarı-kırmızılı ekip, deplasmanda puana hasret durumda. Galatasaray, rakipleriyle dış sahada oynadığı son 4 lig maçını da kaybederek kötü bir seriye imza attı. Ligdeki son dış saha puanlarını, 8. haftada Atiker Konyaspor’u 2-0 yenerek elde eden sarı-kırmızılılar, ardından Trabzonspor (1-2), Medipol Başakşehir (1-5), Beşiktaş (0-3) ve Evkur Yeni Malatyaspor’a (1-2) deplasmanda yenilmekten kurtulamadı.

GALATASARAY İLE KAYSERİSPOR 44. MAÇA ÇIKIYOR

Galatasaray ile Kayserispor, lig tarihinde 44. kez karşı karşıya gelecek. İki takım arasında geçmişte yapılan maçlarda İstanbul’un sarı-kırmızılı ekibinin, Kayserili renktaşına karşı galibiyet sayısında açık ara üstünlüğü bulunuyor. Geride kalan 43 müsabakada Galatasaray 26, Kayserispor ise sadece 3 galibiyet aldı, 14 maç da berabere sonuçlandı. Galatasaray’ın 92 golüne, Kayserispor 32 golle yanıt verebildi. Sezonun ilk yarısında İstanbul’da yapılan müsabakayı Galatasaray 4-1 kazandı.

SON DÖNEMDE EŞİTLİK VAR

Galatasaray-Kayserispor rekabeti son yıllarda dengeli geçmeye başladı. İki takım arasında ligde yapılan son 6 maçta taraflar ikişer galibiyet alırken, 2 müsabaka da eşitlikle sonuçlandı.

KAYSERİ’DEKİ MAÇLAR

Galatasaray, genelde büyük üstünlük kurduğu Kayserispor’u deplasmanda ise 21 lig maçında 8 kez yendi. Kayseri’deki sadece bir maçı ev sahibi ekip kazanırken, 12 müsabakada taraflar eşitliği bozamadı. Kayserispor evinde 17, Galatasaray ise 28 gol attı. Kayserispor, rakibi karşısında evindeki tek galibiyeti 1973-1974 sezonundaki ilk randevuda elde etti. 21 Nisan 1974 tarihinde yapılan maçı 2-0 kazanan Kayserispor, daha sonra Galatasaray ile evinde oynadığı 20 müsabakadan 8’ini yitirdi, 12’sinde berabere kaldı. Geçen sezon Kayseri’deki karşılaşma 1-1 sona erdi.

EN FARKLI SKORLU GALİBİYETLER

Galatasaray, Kayserispor karşısında ligde en farklı skorlu galibiyetini 2015-2016 sezonunda İstanbul’da 6-0’lık sonuçla aldı. Kayserispor ise Galatasaray karşısında ligdeki 3 galibiyetini 2-0, 1-0 ve 2-1’lik sonuçlarla elde etti. Öte yandan iki takım arasında en gollü lig maçı 1985-1986 sezonunda oynandı. İstanbul’daki maçı 5-2 Galatasaray kazandı. Toplam 7 gol, rekabetteki 43 maç içinde en gollüsü olarak kayıtlara geçti.

MUSTAFA CENGİZ'İN İLK İCRAATI BELLİ OLDU

Galatasaray'ın 37. Başkanı olan Mustafa Cengiz, Sarı-Kırmızılıları şahlandırmak için kolları sıvada.
Galatasaray'da önceki gün yapılan olağanüstü kongreden zaferle ayrılan yeni başkan Mustafa Cengiz ve ekibi, mevcut başkan Dursun Özbek’in futbolculara verdiği ödeme sözünü yerine getirmek için harekete geçti.

Özbek, geçtiğimiz hafta, “Seçimden hemen sonra futbolculara 5 milyon dolar ödeyeceğiz” diyerek, takımın kritik Kayserispor maçına daha moralli çıkmasını sağlayacaklarını söylemişti. Hatta Özbek, verdiği sözü tutmak adına gerekli hazırlıkları yaptı ve bir bankadan şahsi kefaleti ile 5 milyon dolar kredi aldı.

Futbolculara ödeme yapılması gerektiği bilgisini alan yeni başkan Mustafa Cengiz ile futbolun yönetildiği Sportif A.Ş.’nin başına geçecek olan Abdurrahim Albayrak ve Burak Elmas hemen kolları sıvadı.

BAŞKAN KAYSERİ MAÇINA GİDİYOR

Mustafa Cengiz, yeni başkan olarak takımı yalnız bırakmama adına sarı kırmızılı ekibin bugün Kayserispor ile oynayacağı maça gitme kararı aldı. Cengiz’e Kayseri seyahatinde yönetim kurulundan 5-6 ismin eşlik etmesi bekleniyor. Başkanlık görevini yarın ya da perşembe günü Mustafa Cengiz’e devredecek olan Dursun Özbek ise Kayseri’ye gitmeyecek.

Bu arada Sportif A.Ş. Yönetim Kurulu’nda yer alacak olan Abdurrahim Albayrak’ın maça gitmeyeceği, mazbata töreninin ardından Florya’da mesai harcayacağı öğrenildi.

GALATASARAY'DA GOMİS DEPREMİ

Galatasaray'da Gomis şoku yaşanıyor. Golcü futbolcu sakatlığı nedeniyle Kayserispor maçı kadrosuna alınmadı. Resmi açıklama kulüpten yapıldı. Gomis'in yerine Kayserispor maçında Eren Derdiyok'un 11'de başlaması bekleniyor. Gomis dışında sakatlığı bulunan Ahmet Çalık ve Fernando Reges de Kayseri deplasmanına götürülmedi. Kayserispor - Galatasaray maçı yarın saat 20:00'de oynanacak.

KAYSERİSPOR KAMP KADROSU

Fernando Muslera, Mariano, Serdar Aziz, Tolga Ciğerci, Yasin Öztekin, Selçuk İnan, Eren Derdiyok, Younes Belhanda, Sinan Gümüş, Martin Linnes, Ryan Donk, Badou Ndiaye, Hakan Balta, Garry Rodrigues, Koray Günter, Iasmin Latovlevici, Jason Denayer, Eray İşcan, Sofiane Feghouli.

MUSTAFA CENGİZ'DEN KAYSERİSPOR MAÇI KARARI!

Sarı-kırmızılı kulüp yetkililerinden alınan bilgiye göre, Galatasaray'ın yeni başkanı Mustafa Cengiz, yarın oynanacak Kayserispor-Galatasaray müsabakasını izlemek için maç günü Kayseri'ye gidecek.

Cengiz'e Kayseri seyahatinde yönetim kurulundan 5-6 ismin de eşlik etmesinin bekleniyor.

Öte yandan, Galatasaray'da yeni yönetimin mazbatasını 23 Ocak Salı günü almasının planlandığı bildirildi.

OKAN BURUK, TERİM'İ ARADI VE O İSMİ İSTEDİ

Galatasaray'da forma şansı bulamayan ve Fatih Terim'in gönderilecekler listesine koyduğu Emrah Başsan için sürpriz bir teklif geldi.

Teleset Mobilya Akhisarspor Teknik Direktörü Okan Buruk'un, 25 yaşındaki orta saha için bizzat G.Saray'ın hocası Fatih Terim'i aradığı öğrenildi.

Ege temsilcisinin, Emrah'ı kiralık olarak kadrosuna katmak istediği belirtildi. Buruk'a söz veren Terim'in de konuyla ilgili yönetime rapor vereceği kaydedildi.

Kayserispor evinde Galatasaray'ı ağırlıyor! ile ilgili etiketler Kayserispor Galatasaray maçı ne zaman saat kaçta
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.