Kayserispor, Denizlispor'u 6 golle uğurladı!

Kayserispor 8 maçlık galibiyet hasretine Denizlispor karşısında 6-3'le son verdi. Kümede kalma savaşına Yalçın Koşukavak'la devam eden Sarı-Kırmızılılar puanını 38 yaptı ve bitime 4 hafta kala özgüven tazeledi. Denizlispor ise artık TFF 1. Lig hesapları yapıyor...

Süper Lig'in 38. haftasında son sıradaki Denizlispor'u ağırlayan Kayserispor, 3 puanı 6 golle aldı ve kümede kalma savaşında 8 maç sonra galibiyet gördü. Teknik direktörlüğe kulübün "ikon" isimlerinden Ali Tandoğan'ı getiren Ege temsilcisi ise artık matematiksel olarak da düşmeyi bekliyor...

Hafta sonu Beşiktaş deplasmanında 3-1 mağlup olduktan sonra teknik direktör Hamza Hamzaoğlu'yla yolları ayıran Kayseri ekibi, 38. haftaya 35 puanla 19. sırada girmişti. Tecrübeli çalıştırıcıyla 6'da 0 çeken Sarı-Kırmızılılar, bu sezon 6. hocası olan Yalçın Koşukavak'la ilk maçında Denizlispor karşısında şov yaptı.

İlk yarıyı İlhan Parlak ve Avramovski'nin (2) golleriyle 3-1 önde tamamlayan Kayserispor, 41'de Murawski'nin kırmızı kart görüp rakibin 10 kişi kalmasıyla farka koştu. 2. yarıda Paz, İlhan Parlak ve Melih Okutan'la 3 gol daha bulan Kayserispor 5-3'lük galibiyetle puanını 38'e yükseltti. Denizlispor'un golleri Sagal, Mesanovic ve Sakıb Aytaç'tan geldi.

Bu sezon Denizlispor'da da görev yapan Yalçın Koşukavak, Ege temsilcisinin başında çıktığı ilk 2 maçı kazanmıştı. Kayserispor'u hafta sonu Yeni Malatyaspor deplasmanı bekliyor.

28 puanla son sırada kalan ve bitime 4 maç kala güvenli bölgenin 9 puan gerisine düşen Denizli ekibi artık TFF 1. Lig planları yapıyor.

Kayserispor, Denizlispor'u 6 golle uğurladı!

Kayserispor, Denizlispor'u 6 golle uğurladı! ile ilgili etiketler Kayserispor Denizlispor Yalçın Koşukavak ali tandoğan İlhan Parlak
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.