Kayserispor Başkanı Berna Gözbaşı: İnşallah kupayı bu şehre getireceğiz

Yukatel Kayserispor, Ziraat Türkiye Kupası yarı finalinde Trabzonspor’u eleyerek finale kaldı. Başkan Berna Gözbaşı, 4-2’lik sonuçla galip geldikleri maçın ardından, "İnşallah bu kupayı bu şehre getireceğiz" dedi.

Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanş maçında Yukatel Kayserispor, sahasında karşılaştığı Trabzonspor’u 4-2’lik sonuçla mağlup ederek finale çıkan ilk takım oldu.

Kayserispor Başkanı Berna Gözbaşı: İnşallah kupayı bu şehre getireceğiz

Stadyum çıkışında gazetecilere açıklamalarda bulunan Yukatel Kayserispor Başkanı Berna Gözbaşı, “Biz bugün Türkiye’nin lokomotif takımlarından Fenerbahçe, geçen senenin şampiyonu Beşiktaş ve bu senenin şampiyonu Trabzonspor’u eleyerek finale yükseldik. Ben bu galibiyet için teknik heyeti, futbolcularımı ve Kayserispor camiasını kutluyorum. İnşallah bu kupayı bu şehre getireceğiz” dedi.

DHA

Kayserispor Başkanı Berna Gözbaşı: İnşallah kupayı bu şehre getireceğiz ile ilgili etiketler Yukatel Kayserispor Berna Gözbaşı Ziraat Tükiye Kupası final

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.