Kayserispor Başkanı Berna Gözbaşı: Daha büyük başarılara imza atmak istiyoruz

Hikmet Karaman’ın sözleşmesi sona erdikten sonra yeni anlaşma yapmayan Kayserispor, genç teknik adam Ömer Erdoğan ile anlaştı. Geride kalan hafta içi Ömer Erdoğan ile görüşme yapılmıştı. Yukatel Kayserispor Kulübü Başkanı Berna Gözbaşı, teknik direktör Ömer Erdoğan ile anlaşmaya varılmasının ardından yaptığı açıklamada, "Gelecek sezon çok daha büyük başarılara imza atmak istiyoruz" dedi.

Ziraat Türkiye Kupası final maçının ardından teknik direktör Hikmet Karaman'la yollarını ayıran Kayserispor, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada Ömer Erdoğan ile anlaşıldığını duyurdu.

Kayserispor Başkanı Berna Gözbaşı teknik direktör Ömer Erdoğan ile anlaşılmasının ardından genç teknik adama başarılar diledi.

Başkan Berna Gözbaşı açıklamasında; "Büyük Kayserispor camiası her şeyin en güzeline layık. Gelecek sezon çok daha büyük başarılara imza atmak istiyoruz. Teknik direktör konusunda camiamızın görüş birliğine vardığı Ömer Erdoğan hocamıza başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

Kayserispor Başkanı Berna Gözbaşı: Daha büyük başarılara imza atmak istiyoruz ile ilgili etiketler Süper Lig Kayserispor Berna Gözbaşı ömer erdoğan
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.