Kayserispor evinde Aytemiz Alanyaspor'la 1-1 berabere kaldı

Kayserispor evinde Aytemiz Alanyaspor'la 1-1 beraber kaldı. Maçın son 15 dakikasına önde giren Sarı-Kırmızılılar'da kaptan Sapunaru 77'de kızardı, 10 kişi kalan takım 79'da beraberlik golünü yedi. Akdeniz ekibi yenilmezlik serisini 4 maça çıkardı.

Süper Lig'in 23. haftasında Kayserispor ile Aytemiz Alanyaspor, 1-1 berabere kaldı. İlk yarısı golsüz eşitlikle biten maçın 54. dakikasında yeni transferi Anton Maglica'nın golüyle 1-0 öne geçen Kayseri ekibi, 79'da kalesinde beraberlik golünü gördü. Alanya'ya 1 puanı getiren golü Yunan stoper Yorgo Tzavellas kaydetti. Ev sahibinde Christian Sapunaru 77'de 2. sarı karttan kırmızı kart gördü.

Kayserispor evinde Aytemiz Alanyaspor'la 1-1 berabere kaldı

Geçen hafta Kasımpaşa deplasmanında 3 puanı son dakika golüyle alan Dan Petrescu yönetimindeki Kayserispor, bu beraberlikle puanını 23'e yükseltti. Sarı-Kırmızılılar yeni hocasıyla çıktığı 5 maçta 7 puan toplayarak alt sıralardan kurtulma mücadelesinde önemli mesafe kat etti. Kayseri ekibi hafta sonu direkt rakibi BB Erzurumspor'la deplasmanda 6 puanlık bir maça çıkacak.

Üst üste 2 maç kazanarak toparlanma sinyalleri veren Aytemiz Alanyaspor ise puanını 38 yaptı. Çağdaş Atan'ın takımı 4 maçlık yenilmezlik serisi yakaladı ve bu süreçte 8 puan topladı. Turuncu-Yeşilliler'in 24. haftadaki rakibi Çaykur Rizespor...

Kayserispor evinde Aytemiz Alanyaspor'la 1-1 berabere kaldı - Resim : 2

KIRIMIZI KART AĞIR KARAR

Kayserispor Teknik Direktörü Dan Petrescu maçın basın toplantısında şunları söyledi: "Alanyaspor ligin 4'üncüsü olan ve sürekli topla oynamayı seven bir takım. Onlara nasıl mücadele edeceğimizi biliyorduk. Aslında çok iyi savaştık. Fakat 75. dakikada işler biraz değişti. Hakemin Sapunaru'ya çok ağır bir kırmızı kart verdiğini düşünüyorum. Hatta iki sarı kartın da sarı kart olmadığını söyleyebilirim. Neticede berabere kaldık. 11 kişiyle de 10 kişiyle de takım iyi savaştı. Ancak sadece savaşmak futbolda yeterli olmuyor. Hemen hemen hakemin tüm kararları size karşı olunca kazanmak o kadar kolay olmuyor."

Kayserispor Basın Sözcüsü Mustafa Tokgöz ise "Zor bir maçtı. Kıran kırana bir mücadele oldu. Öne de geçtik ama hakemin talihsiz kararları vardı. Sapunaru'nun gördüğü 2. kırmızı kart bence ağır bir karar oldu. Hakem takdir haklarını hep karşı taraftan yana kullandı ama maçın geneline baktığımızda özellikle 2'nci yarı güzel bir Kayserispor seyrettik. Başka goller de bulabilirdik ama olmadı. Mücadelemizi ettik. İsteğimiz 3 puandı ama 1 puan aldık. Artık BB Erzurumspor maçına odaklanacağız. İnşallah oradan 3 puanla döneriz" ifadelerini kullandı.

Kayserispor evinde Aytemiz Alanyaspor'la 1-1 berabere kaldı ile ilgili etiketler Kayserispor Aytemiz Alanyaspor Dan Petrescu Anton Maglica
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.