Kayseri'deki cinayetin altından isim benzerliği çıktı!

Kayseri'de 2 gün önce tabanca ile vurularak öldürülen 34 yaşındaki Mustafa Demirkol'un, isim benzerliği yüzünden cinayete kurban gittiği ortaya çıktı.

Kayseri'nin Merkez Melikgazi ilçesi Caferbey Mahallesi'nde 2 gün önce, işsiz olan Mustafa Demirkol, tabanca ile 3 yerinden vurarak öldürüldü.

isim-benzerligine-kurban-gitti_8474_dhaphoto3

Cinayetle ilgili çalışma başlatan Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, 21 yaşındaki Volkan Siler, 19 yaşındaki İsmet Durmuş ve 43 yaşındaki Süleyman Avcı'yı gözaltına aldı.

isim-benzerligine-kurban-gitti_8474_dhaphoto4

Şüphelilerin emniyetteki ifadelerinde; uyuşturucu ticaretinde anlaşmazlık yaşadıkları Mustafa T.'yi öldürmek istedikleri ancak isim benzerliği nedeniyle Mustafa Demirkol'u öldürdükleri ortaya çıktı. Emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından sağlık kontrolünden geçirilen şüpheliler adliyeye sevk edildi.

- FARGO DİZİSİNDEN BENZER BİR SENARYOYA YER VERİLMİŞTİ

Yaşanan olay, Coen Kardeşlerin 1996 yapımı sinema filminden, Noah Hawley’in senaryosuyla televizyona uyarlanan “Fargo” dizisini anımsattı.

Fargo’nun üçüncü sezonunda ünlü oyuncu Ewan McGregor ikiz karakterleri canlandırdığı performansıyla çok konuşulmuştu.

dewdewfeff

Söz konusu ikizlerden Emmit Stussy, başarılı bir emlak zengini; Ray Stussy ise hayatındaki şanssızlıklardan dolayı ikizini suçlayan bir şartlı tahliye memurudur...

Kardeşinin evinin soymak için bir sabıkalıyı kiralayan Ray Stussy, isim benzerliği nedeniyle yaşanan kargaşa sonucu bir polisin manevi babasını öldürtür...

fwefhbwrggg

Kayseri'deki cinayetin altından isim benzerliği çıktı! ile ilgili etiketler Kayseri cinayet isim benzerliği
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.