Kayseri'de trajedi ve dehşet! 3 Yaşındaki çocuk babasını silahla vurarak öldürdü

Kayseri'nin Melikgazi ilçesinde 3 yaşındaki çocuk, tabanca ile babasını vurarak öldürdü. 4 çocuk babası olduğu öğrenilen G.Ç.'nin cansız bedeni otopsi yapılmak üzere hastane morguna kaldırılırken haberi alan yakınları olay yerine gelerek sinir krizi geçirdi.

Kayseri'nin Melikgazi ilçesinde edinilen bilgiye göre İldem Fatih Mahallesi, Kurbanlı Sokak üzerinde bulunan bir ikamette meydana gelen olayda; iddiaya göre K.A.Ç.'nin (3) elinde bulunan tabanca ateş aldı. Tabancadan çıkan kurşun babası G.Ç.'ye (25) isabet etti.

Kayseri'de trajedi ve dehşet! 3 Yaşındaki çocuk babasını silahla vurarak öldürdü

HABERİ ALAN YAKINLARI SİNİR KRIZİ GEÇİRDİ

Durumun bildirilmesi üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Sağlık ekipleri tarafından yapılan kontrollerde G.Ç.'nin hayatını kaybettiği belirlendi. 4 çocuk babası olduğu öğrenilen G.Ç.'nin cansız bedeni otopsi yapılmak üzere Kayseri Devlet Hastanesi morguna kaldırılırken haberi alan yakınları olay yerine gelerek sinir krizi geçirdi.
Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kayseri'de trajedi ve dehşet! 3 Yaşındaki çocuk babasını silahla vurarak öldürdü - Resim : 2

İHA

Kayseri'de trajedi ve dehşet! 3 Yaşındaki çocuk babasını silahla vurarak öldürdü ile ilgili etiketler Kayseri Melikgazi Çocuk babası vurdu öldürdü

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.