Kayseri'de 4,9 büyüklüğünde deprem

Kandilli Rasathanesi, Kayseri'nin Sarıoğlan ilçesinde 5,1 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini duyurdu. Rasathane daha sonra depremin şiddetini 4,9 olarak revize etti. AFAD'dan yapılan bilgilendirmede ise, "Kayseri'nin Sarıoğlan ilçesinde saat 02.28'de 4,9 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi." denildi.

Kandilli Rasathanesi, Kayseri'nin Sarıoğlan ilçesinde 5,1 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini duyurdu. Rasathane daha sonra yerin 1.2 kilometre altında gerçekleşen depremin şiddetini 4,9 olarak revize etti.

 

AFAD: KAYSERİ SARIOĞLAN'DA 4,9 BÜYÜKLÜĞÜNDE DEPREM

AFAD'dan yapılan bilgilendirmede ise, "Kayseri'nin Sarıoğlan ilçesinde saat 02.28'de 4,9 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi." denildi.

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığının (AFAD) internet sitesinde yer alan bilgiye göre, saat 02.28'te Sarıoğlan ilçesinde 4,9 büyüklüğünde yer sarsıntısı kaydedildi.

Depremin 23,75 kilometre derinlikte olduğu belirlenirken, çevre illerden de hissedildiği bildirildi.

 

 

 

Kayseri'de 4,9 büyüklüğünde deprem ile ilgili etiketler Kayseri deprem
GÜNÜN VİDEOSU

Böylesi görülmedi: Kokuyu gizlemek için uyuşturucu maddeye kahve sürmüşler

Edirne'de Kapıkule Sınır Kapısı'ndan yurda giriş yapan bir tırda hassas burunlu dedektör köpek Carlos'un desteği ile polis ve gümrük muhafaza ekiplerince yapılan aramada 10 milyon lira değerinde 50 bin adet uyuşturucu hap ele geçirildi. Kokuyu gizlemek için uyuşturucu maddeye kahve sürüldüğü ortaya çıktı.