Kayseri Valisi maske takmayan müdürleri affetmedi!

Kayseri'de yaşanan ilginç olayda yüz yüze eğitim öncesi bir kafede buluşan ve maske takmadan toplantı yapan müdürler toplantı fotoğrafını sosyal medyada paylaşınca vali üç müdüre 900 TL maske cezası kesti.

Kayseri İl Milli Eğitim Müdürü Celalettin Ekinci, Melikgazi, Talas ve Kocasinan ilçe müdürleriyle birlikte bir toplantı düzenledi. Bir kafede buluşan müdürler toplantının fotoğrafını sosyal medyadan paylaştı.

İşte bu noktadan sonra ne olduysa oldu. Kayseri Valisi Şehmus Güler fotoğrafları twitter'da gördü. Vali Şehmus Günaydın'ın talimatıyla, Kocasinan İlçe Milli Eğitim Müdürü Bahameddin Karaköse'nin dışında maske takmayan üç müdüre de Umumi Hıfzıssıhha Kanunu'nun 282'nci maddesi uyarınca 900 lira para cezası kesildi.

Kayseri Valisi maske takmayan müdürleri affetmedi!

Kayseri Valisi maske takmayan müdürleri affetmedi! ile ilgili etiketler Kayseri maske Korona kovid-19 covid-19 sars-cov-2
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.